Vælg et arbejde, der er mere end et job

Er du ambitiøs og dygtig? Og ønsker du balance mellem karriere- og privatliv? Så er vi måske din nye arbejdsplads.

Giv den bedste gave

Du kender det godt. Dine venner og familie spørger, hvad det nu lige er, du arbejder med. Hos Visma Enterprise er svaret klart. Du hjælper travle mennesker med at få mere tid ved at digitalisere deres rutineprægede og tunge opgaver. Med andre ord giver du den bedste gave, kunderne kan forestille sig: mere tid i en travl hverdag.

“Her er fede udfordringer. Fantastiske kollegaer. Stærke karrieremuligheder. Og måske allervigtigst: Her er plads til skønne mennesker. Måske er du den næste på holdet?”

Anders René Andersen
Managing Director, Visma Enterprise A/S 

Flyt din karriere

Ja, du har nok gættet det. Visma Enterprise er en del af Visma. Og hvad betyder det så for dig? Blandt andet, at du har 14.000 kollegaer fordelt på danske og internationale Visma-virksomheder. Men måske endnu vigtigere: du bliver del af en organisation med fantastiske karrieremuligheder, hvor du kan stige i graderne eller specialisere dig – enten hos os, eller hos en af søstervirksomhederne. 

Se ledige stillinger     Søg uopfordret

Kvinde i eget hus

Nu tænker du måske, at alle Visma-virksomheder skal følge en række topstyrede regler, som er dikteret på et fjernt hovedkontor? Bare rolig, sådan er det ikke. Vi bestemmer nemlig selv. Du skal derfor se os som en selvstændig virksomhed med egen kultur, værdier og mærkelige vaner, som står på skuldrene af en enorm Visma-organisation. Det er vi faktisk ret begejstrede over.

Tallene taler for sig selv

+1.500

Vi hjælper mere end 1.500 virksomheder.

+250.000

Vi laver 250.000 lønsedler hver måned.

+165

Vi er mere end 165 specialister, der udvikler, nørder og hjælper.

Vi bor i København, Aalborg og på hjemmekontoret

Hver morgen tjekker de fleste af vores kollegaer ind på kontoret i Carlsbergbyen i København. Nogle møder ind i Aalborg, og så er der dem, der tager en hjemmearbejdsdag, fordi det lige passer bedst med familien. Hvad passer dig bedst? Det vil vi meget gerne høre mere om. 

Se ledige stillinger

Der er andet i livet end arbejde. Hos Visma Enterprise får du frihed og fleksibilitet, så du har tid til dét, der betyder mest for dig.

Mere end 8-16

Fredagsbar- og morgenmad. Vinklub og fitness. Og meget, meget mere. Hos Visma Enterprise har vi det sjovt – også efter fyraften, hvor vi har en lang række sociale arrangementer. Vi håber, du vil være med.

Vil du være med?

De bedste løsninger er ingenting uden fantastiske mennesker. Derfor har vi altid plads til flere ambitiøse, passionerede og rare kollegaer på vores kontorer i København og Aalborg. Vi kan ikke vente med at høre fra dig. 

Se ledige stillinger