Styrk virksomheden med HR-analyser i realtid

Med HRM Analytics kan I let udvikle HR-rapporter- og dashboards, som hjælper jer med at træffe datadrevne beslutninger. 

 

Prøv en demo

Det kan kun gå for langsomt

I har en masse HR-data. Dem kan I vælge at lade ligge – eller I kan vælge at bruge Business Intelligence-rapporter, der hjælper med at træffe datadrevne beslutninger. De fleste ambitiøse virksomheder vælger det sidste. Hvis I også gør det, er Visma HRM Analytics noget for jer.

Træf bedre beslutninger. Hurtigere.

Med Visma HRM Analytics får I ét samlet overblik over HR-data i realtid. Det gør det enkelt, sikkert og hurtigt at skabe rapporter med HR-nøgletal, der hjælper ledelsen med at analysere jeres behov, muligheder og potentialer – og træffe bedre beslutninger, der understøtter jeres organisation og forretning.

Kom godt i gang nu

HR-analyse system

Ser I et mønster?

I har med stor sandsynlighed en enorm mængde HR-data. De kan være guld værd. Med Visma HRM Analytics kan I gå på opdagelse, så hold jer ikke tilbage, når I undersøger mønstre i jeres data. Er der eksempelvis en sammenhæng mellem medarbejderes køn, alder, performance og anciennitet? Søg svaret, og sammensæt bedre teams, der kan rykke forretningen. 

3 grunde til, at andre bruger Visma HRM Analytics

Nem adgang til HR-data

Overblik over HR-nøgletal

Sammensæt rapporter og dashboards

Styrk nærværet. Sænk fraværet

Kender I det? Ofte har ledere ikke tid og overskud til at guide, lytte til og tale med deres medarbejdere. Ofte fordi lederens span-of-control – altså mængden af ansvar – er for stort. Med Visma HRM Analytics får I et enkelt overblik, så I kan fordele ansvaret bedst muligt og give medarbejdere og ledere de bedste forudsætninger for at trives.

Få mere at vide om HRM Analytics

Visma HRM Analytics

Et lille tip

Med Visma HRM Analytics kan I skabe en lang række rapporter. En af dem er rapporten “Organisationsoverblik”. Her kan I blandt andet se samtlige aktive medarbejdere i organisationen (Headcount) og jeres FTE – altså antallet af medarbejdere målt på fuldtidsbeskæftigede.

headcount overblik

Passer på 250.000 danskeres data

Data er guld værd for din organisation. Og for cyberkriminelle. Derfor tager vi IT-sikkerhed ekstremt alvorligt. Vi har førende internationale sikkerhedscertifikater – fx ISO 27001 – som er din sikkerhed for, at vi håndterer jeres data korrekt og sikkert. Ligesom vi allerede gør for mere end 250.000 medarbejdere fordelt på 1.300 danske virksomheder. 

Se, hvordan vi sikrer høj IT-sikkerhed

medarbejderdata sikkerhed

Book en demo til HRM Analytics

 
For at booke en demo, skal du tillade statistik-cookies.

Skab optur på bundlinjen

HR handler om mennesker. Og økonomi. For når I skaber de bedste forudsætninger for virksomhedens medarbejdere og optimerer rekrutteringer – ved hjælp af lettilgængelige data – kan det ses på arbejdsglæden, performance og bundlinjen.

Lad os tale om det

medarbejderdata og analyse

Få mere tid med My Visma

Tid er ikke bare tid. Nogle løsninger stjæler tid, mens andre giver både tid og energi. My Visma hører til den sidste kategori. Her kan I samle arbejdet med løn og HR i en suite, så data og systemer taler sammen.   

Se, hvorfor andre ikke kan undvære My Visma

Kontakt os

Vil du have overblik over jeres HR-data og lave analyser i realtid? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan HRM Analytics styrker jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud