Velkommen til vidensuniverset

Gå på opdagelse i den ekspertviden, vi sidder inde med som landets førende leverandør af løn- og HR-løsninger. Bliv klogere på alt fra ny lovgivning, optimering af arbejdsgange til de nyeste trends og tendenser - alt sammen inden for løn og HR.

Artikler

Find artikler om alt fra ferieloven til barselsreglerne, hvordan I succesfuldt implementerer en digital transformation i jeres virksomhed og meget, meget mere. Vi publicerer løbende nye artikler med aktuelle emner inden for HRM - så kom endelig igen.

Læs artikler

Publikationer

Læs guides og rapporter med råd om f.eks. valg af tidsregistreringssystem, fremtidssikring af jeres medarbejdere og forbedring af jeres rekrutteringsproces. Her finder du også vores produktblade, hvor du bliver klogere på funktionerne i vores løsninger.

Hent guides, rapporter og produktblade

Webinar­bibliotek

Ikke nok med, at du kan møde os på skrift, så kan du også møde os på skærmen, når vores kompetente rådgivere deler ud af deres ekspertviden på vores webinarer. Få gennemgang af vigtige emner som tidsregistreringskrav, løngennemsigtighed, bogføringslov og meget mere.

Se optagede webinarer

Kurser

Kom med på en lang række fysiske eller online kurser. På kurserne får du værktøjer til både faglig og personlig udvikling, der skal gøre din arbejdsdag nemmere. Vi tilføjer hele tiden nye kurser, så hold endelig øje.

Find kursus

Nyhedsbreve

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud