Få frisk viden på vores kurser

Skriv dig op til et af vores kurser, eller gå online på et af de mange webinarer vi sender live.

Vi lærer hele livet - heldigvis!

Og vi lærer gerne fra os. Du kan derfor få gavn af vores samlede erfaringer inden for løn og HR via en række kurser, webinarer og seminarer. Langt det meste er gratis viden, der er lige til at gå til.

Kurser

Skal der ekspert-viden til, så har vi en række kurser, der kan klæde dig og din organisation på inden for alt fra den nye ferielov, personalejura og GDPR, til bogføring og årsafslutning i Visma Løn. Kurserne er for vores kunder og er en blanding af information, trips, tricks og praktik. Se et overblik på vores kunde-Community eller sørg for, hvis du allerede er kunde, at være tilmeldt nyhedsbrevet Visma Update.

Gratis webinar 

Du kan deltage i vores webinarer helt gratis. Emnerne spænder bredt - alt fra ‘seneste nyt i Visma Løn’ over information om nye arbejdstidsregler - guide til at overholde dem’ til ‘quick-guide til den nye ferielov’. På vores webinarer får du mulighed for interaktiv læring og kan stille spørgsmål direkte til vores eksperter. Vi streamer jævnligt nye webinarer, der kan være interessant både for dig, der allerede er kunde hos os og dig, der blot ønsker at lære mere.

Events

Vi elsker at møde passionerede ligesindede - som fx vores kunders lønbogholdere. Selvfølgelig besøger vi vores kunder, men vi inviterer også til store events et par gange om året, så vores kunder også kan få glæde af at møde hinanden. Så sætter vi rammerne til både at netværke, få faglig viden, sparring og lidt godt til maven. Du kan få glæde af vores arrangementer, uanset om du foretrækker at mødes i Jylland, på Sjælland eller online. Se et overblik på vores kunde-Community eller sørg for, hvis du allerede er kunde, at være tilmeldt nyhedsbrevet Visma Update.