Få frisk viden på vores kurser

Vi tilbyder spændende kurser og webinarer, som kan gøre dig og dine kollegaer klogere på alt lige fra de nyeste regler om tidsregistrering til viden om HR og bogføring i Visma Løn.

Se vores kursus- og webinaroverblik

Vi lærer hele livet

Og vi lærer gerne fra os. Du kan derfor få gavn af vores samlede erfaringer inden for løn, tidsregistrering og HR via en række kurser, webinarer og events.

Kurser

Kom i selskab med vores eksperter, når vi inviterer til kurser, der gør dig og din virksomhed klogere på alt lige fra de nye regler om tidsregistrering til håndtering af store bededag. Kurserne er for alle, der ønsker at få ny viden, og giver en god blanding af information, konkrete eksempler samt tips og tricks. Hold dig opdateret på nye kurser med vores kursus- og webinaroverblik eller via nyhedsbrevet Visma Update, hvis du allerede er kunde.

Få overblik over alle kurser 

Webinarer 

Tilmeld dig vores spændende webinarer og hold dig opdateret på relevante emner som seneste nyt i Visma Løn og introduktion til Customer Care. På vores webinarer får du mulighed for interaktiv læring og kan stille spørgsmål direkte til vores eksperter. Vi holder jævnligt nye webinarer, der både kan være interessante for dig, der allerede er kunde hos os, og for dig, der blot ønsker at lære mere.

Se alle webinarer

Events

Et par gange om året inviterer vi også til større events, hvor vi skaber rammerne for at netværke, få faglig viden, sparring og lidt lækkert at spise. Du kan få glæde af vores events, uanset om du foretrækker at mødes i Jylland, på Sjælland eller online. Hold dig opdateret på nye events i vores kursus- og webinaroverblik eller tilmeld dig nyhedsbrevet Visma Update, hvis du allerede er kunde, og få information direkte i din indbakke.

Hold øje med nye events

Gå ikke glip af spændende viden

Uanset om du er kunde eller ej, har vi et nyhedsbrev til dig. Tilmeld dig Visma Update og Visma Insights her, så holder vi dig opdateret på kommende kurser, webinarer og events. Samtidig får du den nyeste viden inden for løn og HR direkte i din indbakke.

Visma Update

Update er skræddersyet til vores kunder, der dagligt arbejder med løn og HR. Her får du invitation til kommende kurser, den nyeste viden på området samt masser af tips og tricks, der gør din hverdag lettere.

Tilmeld dig Visma Update

Visma Insights

Med Visma Insights skærer vi gennem støjen og giver dig overblik over kommende kurser, aktuel lovgivning, de nyeste tendenser samt relevante analyser inden for digitalisering samt strategisk løn og HR.  

Tilmeld dig Visma Insights