Vælg en løsning tilpasset jeres behov

Indrømmet, det kan alle sige.
Forskellen er, at vi gør det.

Vælg. Tilpas. Accelerer.

Vores erfarne specialister udvælger og tilpasser førende enterprise-løsninger med udgangspunkt i jeres forretningsbehov. På den måde gør vi ikke kun arbejdet nemmere og mere sikkert. Vi sikrer også, at I kan rykke jeres forretning. Hvordan lyder det?

Få tid til det vigtigste. Andet er spild af tid

Ingen kan klare alting selv. Derfor sidder vores over 180 specialister klar til at hjælpe, så I får tid til det vigtigste. Vælg mellem vores tre serviceabonnementer, og få lige præcis dén hjælp, I har brug for. Det synes vi giver mening. 

Vælg jeres serviceabonnement

effektiviser arbejdsgang

“Tid er vores absolut vigtigste ressource. Hvis vi vil have mere tid, er vi nødt til at tage tiden et sted fra. Et oplagt sted at starte er ved at digitalisere rutineprægede processer og arbejdsopgaver.”

Anders René Andersen
Managing Director, Visma Enterprise A/S 

digitaliser processer

Dine data er guld, så vi gør alt for at passe på dem

Du kan være helt rolig. Vi håndterer løn- og HR-data for flere af landets største virksomheder – og vi kan også hjælpe dig. Helt sikkert.

CPR-nummer, lønniveau og sygdomme. Og meget mere. Arbejdet med data er en enorm tillidssag. Derfor er vores lønsystem dækket af førende internationale sikkerhedscertifikater, som er din garanti for, at vi håndterer dine data korrekt og sikkert i skyen.

Læs mere om vores IT-sikkerhed

Din løndata er i sikkerhed, når du udbetaler løn med Visma Løn

Ryk din forretning med 180 nye kollegaer

Vi elsker at tale om små finurligheder og smarte features, men vi vil hellere tale om din forretning. For hvilke behov skal vi løse? Vores mere end 180 specialister hjælper med at tilpasse din løsning, så den altid styrker din forretning.

Find din næste uundværlige kollega

Eksperter i digitalisering

Tallene taler for sig selv

+1.300

Vi hjælper mere end 1.300 virksomheder.

+250.000

Vi laver 250.000 lønsedler hver måned.

+180

Vi er mere end 180 specialister, der udvikler, nørder og hjælper.

Vi er mere end 180 specialister

Vores kvaliteter er alsidige. Hos Visma Enterprise er vi lønspecialister, UX'ere, konsulenter, udviklere, regnskabschefer og meget mere - fælles er, at vi er her for at hjælpe jer med løn og HR.

Mød os her

administrationsprocesser

Vil du være med?

De bedste løsninger er ingenting uden fantastiske mennesker. Derfor har vi altid plads til flere ambitiøse, passionerede og rare kollegaer på vores kontorer i København og Aalborg. Vi kan ikke vente med at høre fra dig. 

Se ledige stillinger

job hos visma enterprise

3 gode måder at komme videre

Vil du være med til at blive klogere?

Der kommer nemlig hele tiden nye muligheder inden for løn- og HR, som det er smart at have styr på. Heldigvis er vores mange specialister glade for at dele ud af deres viden, så vi har noget til dig – uanset om du er til webinarer, kurser eller artikler. 

Læs artikler     Se webinarer og kurser

Visma Enterprise webinar

Til dig, der vil kunne mere

Hvad siger du til at blive opdateret med seneste lovgivning, nye løsninger og tips & tricks, der gør hverdagen nemmere? Hvis du siger ja tak – og selvfølgelig gør du det – bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Visma Insights

Er du allerede kunde? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for kunder.

Visma Insights

Mød vores 180 medarbejdere på vores to kontorer

En del af noget meget stort

Visma er en af Europas førende udbydere af software og services, der forenkler og automatiserer administrative forretningsprocesser. Vi er er stolte over at være del af Visma-familien, som i Danmark også indeholder Dataløn, Acubiz, e-conomic og mange, mange flere. Visma har ca. 14.000 medarbejdere og 1.100.000 kunder inden for den offentlige og private sektor fordelt over hele verden.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vores løsninger møder jeres behov? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan I styrker jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud