Cases

Det siger andre om os

Det er fint nok at rose sig selv. Noget andet er at få ros fra andre. Heldigvis har vi mange fantastiske kunder, som ikke er i tvivl: Visma Enterprise er landets førende partner til løn- og HR-administration. Det kan du læse meget mere om i vores cases.

Løn partner

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Skal vi også hjælpe jer?

Vi er glade for de virksomheder, du kan læse om i vores cases. Og for de 1300 andre, der ikke lige blev plads til her. For selv om vores kunder er vidt forskellige, har de én ting til fælles: De udvikler deres forretning med vores løn-og HR-løsninger. Det er vi hamrende stolte af – og vi har selvfølgelig også plads til at hjælpe dig og din virksomhed.

Start snakken med en specialist 

løn og hr specialister

Hvad drømmer I om at opnå?

Nogle har brug for at outsource løn. Andre kigger efter et nyt HR-system. Og så er der dem, der vil det hele. Med My Visma kan vi sammensætte lige præcis den løsning, der matcher jeres forretningsbehov bedst. 

Fortæl os, hvad I drømmer om at opnå

Optimér forretning

Kontakt os

Får vores spændende cases dig til at overveje Visma Enterprise? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi tilpasser vores løsninger for at styrke jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud