I Crossbridge Energy er hverdagen lettere og mere enkel og effektiv med My Visma-suiten

Crossbridge Energy i Fredericia - tidligere en del af Shell-koncernen - så store fordele ved at udvide samarbejde med Visma Enterprise, da virksomheden pludselig skulle stå på egne ben.

Efter to årtiers partnerskab gør Crossbridge Energy i dag brug af hele My Visma-suiten og har nu genkendelige og brugervenlige systemer, der understøtter virksomhedens ønske om digitalisering og effektivitet samt et partnerskab med masser af potentiale.

At have alt under ét tag gør arbejdet lettere

Samarbejdet mellem Crossbridge Energy og Visma Enterprise startede allerede tilbage i begyndelsen af 00’erne, hvor Shell fik brug for en lokal, dansk lønmotor - her faldt valget på Visma Løn. Det var dog først ved separationen fra Shell i 2014-2016, at Crossbridge Energy for alvor skulle stå på egne ben og så sig nødsaget til at finde et HR-system, der kunne rumme deres nye behov. Netop i den periode blev Visma Enterprise’s løn- og HR-system lagt i samme database.

“Det betød, at vi fik det hele i ét system, og siden da har vi bare bygget på”, fortæller Birthe Olsen.

 

Godt samarbejde og højt niveau

I Crossbridge Energy er de også enige om, at servicen og samarbejdet med Visma Enterprise ligger på et rigtig højt niveau. Ifølge Birthe Olsen har det været afgørende for Crossbridge Energy’s gradvise køb af produkterne i Visma-suiten sammen med separationen fra Shell.

“Systemerne understøtter godt det, vi gerne vil, og så kan vi det hele samme sted,” uddyber Birthe Olsen.

Værdien i en suite-løsning

 

Integrationer

Med My Visma-suiten oplever Crossbridge Energy at have fået masser af integrationer, der kun bliver bedre med tiden ligesom systemerne.

Genkendelighed

 Der er genkendelighed i applikationerne og i at systemerne er brugervenlige og lettilgængelige for både lønmedarbejderne og de øvrige ansatte.

Mere end bare en leverandør

Crossbridge Energy oplever at have fået mere end bare en leverandør - de har fået en partner.

“Det er en kæmpe fordel, at vi kan samle data samme sted, så det flyder frit. Det tilfører også en vis gennemsigtighed”

Crossbridge Energy er en del af internationale Postlane Partners og har omkring 235 ansatte i Fredericia. Koncernen arbejder inden for energibranchen og fungerer primært som raffinaderi, hvorfor det er ét ud af kun to raffinaderier i Danmark. Crossbridge Energy’s hovedopgave er at tage råolie ind, som det skaber brændstoffer af, der anvendes i biler, fly og mere. Med stort fokus på den grønne omstilling arbejder virksomheden på at udvikle grøn brint, avancerede biobrændstoffer og samforarbejdning.

 

Strømlinet og brugervenligt - det gør livet lettere

Crossbridge Energy havde længe kæmpet med en del manuelle processer, hvorfor ønsket om øget digitalisering, effektivitet og mere størmlignethed var stort. Derfor sætter de stor pris på de gode muligheder for integrationer, der er mellem Visma-suitens egne produkter og andre virksomheders produkter - det gør arbejdet meget lettere.

 

Joe & The Juice benytter Visma Enterprise til løn og HR

Suitens brugervenlighed er også afgørende, mener de i Crossbridge Energy. De tror på, at systemerne skal være så lette som muligt at arbejde i, hvis man vil have brugerne til at bruge dem. Samtidig bliver det lettere for virksomheden at hjælpe brugerne.

"Det er en kæmpe gave," fortæller Marie Nordlund, HR Business Partner hos Crossbridge Energy.

Joe & The Juice benytter Visma Enterprise til løn og HR

"Visma Enterprise skal være en del af vores udvikling"

“Hele vejen fra vi entrerede med jer som Multidata, har vi følt os hørt og set, og I har hjulpet os med de problemstillinger, vi er stødt på undervejs”, fortæller Birthe Olsen.

 

*Multidata er Visma Enterprises tidligere navn.

Fra leverandørskab til partnerskab

Crossbridge Energy har en tydelig vision om en fremtid sammen med Visma Enterprise: virksomheden ønsker at udbygge relationen, så der i endnu højere grad end nu, bliver tale om et gensidigt partnerskab i stedet for et samarbejde mellem leverandør og kunde. I Crossbridge Energy ønsker de derfor, at Visma Enterprise’s rolle bliver at understøtte virksomhedens udvikling, muligheder og spille med, når Crossbridge Energy kommer med ønsker, forslag og idéer: “Vi ønsker et partnerskab, der går begge veje, og som indeholder elementer af strategisk sparring - det er noget, jeg mener giver ekstra værdi til en leverandør”, afslutter Gert Kethmer.

 

Udfordring

Da Crossbridge Energy blev frasolgt i 2014-2016, måtte virksomheden finde et HR-system, så det kunne stå på egne ben. Det skabte samtidig rum for virksomhedens ønske om øget digitalisering og effektivisering af manuelle processer.

 

 

 

Løsning

Crossbridge Energy købte Visma HR, der i samme periode blev lagt sammen med Visma Løn. Sammenlægningen og det gode samarbejdet blev starten på købet af hele My Visma-suiten.

 

Resultat

Crossbridge Energy anvender i dag hele My Visma-suiten. Det skaber genkendelighed, muliggør integrationer og understøtter virksomhedens ønske om øget digitalisering og effektivitet. Derudover har Crossbridge Energy fået et langvarigt partnerskab, de ser en fremtid og udviklingspotentiale i - en sparrings- og forretningspartner, de føler sig set og hørt af, som hjælper med stort som småt - både nu og i fremtiden.

 

Kontakt os

Vil du have en mere effektiv og enkel hverdag, ligesom Crossbridge Energy? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan My Visma suiten styrker jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud