Scanomat samlede lønopgaven i de nordiske lande ét sted 

Scanomat har med hjælp fra Visma Enterprise samlet lønopgaven i de nordiske lande ét sted og har dermed fået bedre processer, overblik og lønviden.

Med salg af kaffe og kaffemaskiner til hele verden har Scanomat både afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Derfor var det også vigtigt for dem at få deres lønopgave samlet ét sted og samtidig finde en løsning, der var mere håndgribelig end deres daværende. Løsningen blev at outsource lønopgaven til Visma Enterprise, hvilket i dag giver Scanomat bedre overblik og mere specialiseret viden på lønområdet.

Scanomat har siden 2018 outsourcet lønogaven til Visma Enterprise. Det er der flere grunde til, forklarer Labbe Manniche, der er HR- og lønansvarlig for Scanomat i Danmark, Norge og Sverige.

Lønopgaven skulle samles og håndteres af ét lønhus

“I sin tid blev lønnen lavet af et lønbureau i Norge, og det var lidt besværligt, at skulle fodre dem med alle informationer, hvorefter de lavede lønnen, og vi så lagde det i banken herhjemme. Vi ville godt have mere styr på processen”, udtaler Labbe Manniche.

“Vi valgte derfor, at Visma Enterprise skulle lave løn for vores danske, svenske og norske medarbejdere. På den måde, fik vi lagt det hele sammen, så vi kunne få bedre styr på lønopgaven.”

Et detaljeret system til løneksperten

Labbe Manniche har gennem tiden siddet med mange forskellige lønsystemer, der - som hun forklarer - “godt kan siges at være i samme klasse som Visma Enterprises i forhold til, at man selv kan gå ind og rette i lønarter osv.” En afgørende fordel ved Visma Enterprises lønsystem er dog, at “det er meget detaljeret på lønartsniveau”, siger hun. 

”Jeg synes, at Visma Løn er et meget tilbundsgående system med et godt detaljeniveau, når man sidder og fodrer systemet med data. Derudover har jeg stor gavn af alle de rapporter, man kan hente. Det er lige, hvad jeg skal bruge både i forhold til bogføring og afstemning.”

Scanomat lønsedler behandles af Visma Enterprise

Information i første klasse

Der kan være flere fordele ved at outsource lønopgaven til et stort lønhus som Visma Enterprise, og Labbe Manniche oplever det specielt i forhold til den mængde information, hun modtager, samt kvaliteten af den.

“Visma Enterprise afholder mange webinarer, seminarer med mere, som de har rigtig godt styr på. Derudover bliver vi også holdt opdateret i deres nyhedsbreve, som virker meget professionelle. Én, der også holder os godt opdateret, er vores kontaktperson - hun er fantastisk og har styr på alt, der sker. Det oplever vi også, når vi møder hende og hendes kolleger på årsmøderne. Her går jeg altid fra og tænker; “Hold nu op! Hvis jeg ikke havde været der, havde jeg slet ikke kunne komme igennem næste år”. Sådan har jeg det hver gang. Så jeg er meget glad for Visma Enterprise”, udtaler Labbe Manniche.

Ikke bare et lønsystem - også et godt samarbejde

Udover tilfredsheden ved at have et detaljeret lønsystem og modtage information af høj kvalitet, så fremhæver Labbe Manniche også samarbejdet med Visma Enterprise som noget, de sætter stor pris på hos Scanomat.

“Samarbejdet, synes jeg, er perfekt! Jeg er vild med vores kontaktpersoner, og generelt er rigtig mange af jeres servicefolk fantastiske. Vi er meget glade for Visma Enterprise som samarbejdspartner”, afslutter Labbe Manniche.

Kontakt os

Får vores løsning hos Scanomat dig til at overveje Visma Løn? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan I styrker jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud