Lønsystem, skræddersyet til bank, forsikring og pension

Visma Løn Finans er specialdesignet til banker, forsikrings- og pensionsselskaber. Det betyder, at lønsystemet er tilpasset jeres overenskomst, forenkler jeres arbejde og sparer tid.

Hør mere om Visma Løn Finans

Personer taler om Visma Løn lønsystemet Mand kigger på lønsystem Mand sidder i sofa

Hvorfor Visma Løn Finans?

 

Tilpasset jeres overenskomst

Visma Løn Finans understøtter som udgangspunkt Finansforbundets standardoverenskomst - følger I særlige overenskomster, kan vi også tilpasse systemet til jeres behov.

Særlige funktioner

Visma Løn Finans har flere funktioner, der er skræddersyet til virksomheder inden for finans, forsikring og pension. Det gælder for eksempel barselsorlov, timebank og automatisk indberetning til pension.

Sparring fra erfarne eksperter

Vores specialister følger udviklingen i den finansielle sektor tæt, så I altid kan få rådgivning - både under lønkørsel og når der sker ændringer som fx store bededag.

Jeres data er i sikre hænder hos os

Det kræver tillid at behandle store mængder persondata, og vi er vores ansvar bevidst. Vi håndterer løn- og HR-data for flere af Danmarks største virksomheder, og vores lønsystem er dækket af det internationale sikkerhedscertifikat ISO 27001, som er jeres garanti for, at vi håndterer jeres data på sikreste vis.

Læs mere om vores IT-sikkerhed

Visma løn finans er markedets bedste online lønsystem til store og mellemstore virksomheder

Vi er altid klar til at hjælpe jer

Arbejdet med at udbetale løn er komplekst. Det ved vi alt om. Derfor sidder der altid en dygtig finansiel lønkonsulent klar til at hjælpe jer videre. Da virksomheder og mennesker er forskellige, har vi en vifte af forskellige serviceabonnementer, så I kan finde det perfekte match til jeres behov. Jeres virksomhed får også adgang til vores kundeportal, Customer Portal, hvor I finder tips og tricks, vejledninger og inspirerende artikler.

Bliv klogere på vores serviceabonnementer

Personer taler om deres behov til nyt lønsystem

Gør som de største spillere i branchen

I dag bruger mere end 50 af Danmarks største banker, forsikringsselskaber og pensionsselskaber Visma Løn Finans til at administrere deres løn. Og de har valgt os af én simpel grund: Vi kender branchen til fingerspidserne. Visma Løn Finans er tilpasset den finansielle sektor, og vi udvikler hele tiden nye funktionaliteter, der matcher jeres overenskomst og gør det så nemt og intuitivt at bruge systemet som muligt.

Vi er udsprunget af bankerne, så jeres behov ligger i vores DNA

Efter mere end 50 år og 150 millioner lønsedler kan vi i Visma Enterprise stadig bryste os af at være en af Danmarks førende leverandører af lønsystemer. Én af vores ekspertiser er den finansielle sektor, som vi kender bedre end vores egen baglomme. Det hele startede nemlig i 1968, hvor Landmandsbanken, Provinsbanken og Baltica stiftede Multidata som følge af vedtagelsen af ATP i 1963 og Moms og Kildeskat i 1967. 

Multidatas første produkt, MultiLøn, kunne ved hjælp af den nye banebrydende edb-teknologi afregne løn, kildeskat, ATP og feriepenge. I dag - mere end et halvt århundrede senere - er det stadig vores hovedfokus i Visma Enterprise: Korrekt løn til tiden.

 

Visma Enterprises begyndelse

Mød vores tilfredse kunder

FAQ

Svar: Visma Løn Finans er specielt udviklet til virksomheder inden for finans, forsikring og pension, som har medarbejdere knyttet til den finansielle overenskomst.

Svar: Visma Løn Finans tager udgangspunkt i Finansforbundets standardoverenskomst og har flere funktionaliteter, der er skræddersyet til virksomheder inden for finans, forsikring og pension. Det gælder for eksempel barselsorlov med fuld løn, timebank og automatisk indberetning til pension.

Svar: Visma Løn Finans kan tilpasses, så det kan understøtte lokalaftaler og virksomhedsoverenskomster. Kontakt os for at høre mere om jeres mulighed for tilpasning til specifikke behov.

Svar: Ja, såfremt der sker ændringer i standardoverenskomsten som vedrører løn, så sørger vi for opdatering af lønsystemet.

Svar: Ja, vi tilbyder unikke kurser, webinarer og events til kunder med Visma Løn Finans med alt fra konkret viden om brug af systemer, tips og tricks samt aktuelle tendenser. 

I har desuden mulighed for at deltage i vores Visma Løn Finans-netværksgruppe med rig mulighed for at udveksle faglig viden, ideer og erfaringer med andre ligesindede lønprofessionelle.

Dine medarbejdere skal have løn. Skal de også have en lettere arbejdsdag med My Visma? 

HR-løsninger

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om Visma Løn Finans? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vores lønløsning styrker jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud