Få en pris på jeres skræddersyede My Visma

Skræddersy My Visma med os

Systemer er til for mennesker

Støtter jeres løn- og HR-løsninger forretningen? For de fleste virksomheder er svaret et rungende “nej”. Sådan behøver det ikke være. Med My Visma kan I udvælge, tilpasse og samle førende løsninger i én suite, der hjælper med at vækste jeres forretning.

Komplekse udfordringer fortjener komplekse svar

Lad os bare være ærlige: Vi kan ikke fixe dine udfordringer med et Plug & Play-snuptag. Hvem kan i øvrigt det?

Når vi begynder et samarbejde, kigger vi på jeres udfordringer. For hvad skal vi løse? Når det er på plads udvælger, tilpasser og sammensætter vi løsninger i jeres helt unikke My Visma-suite.

Få hjælp til at skræddersy My Visma

 

My Visma logo

Vælg de løsninger, jeres forretning har brug for

Med My Visma har I adgang til en bred vifte af løn- og HR-løsninger. Så hvilke bør I vælge? Det kommer helt an på, hvad I gerne vil opnå. Vores specialister er klar til at hjælpe, så vi sammen kan sammensætte dén løsning, forretningen har brug for.

Få hjælp til at sammensætte My Visma

My Visma information

Nogle opgaver er for dumme at bruge tid på. Enig?

Hvis I er, kunne vi være et godt match.

Vi tror på, at dygtige medarbejdere kan bruge tiden bedre end på at taste informationer ind i gammeldags systemer. Derfor udvikler vores mere end 165 specialister løsninger, der automatiserer og forbedrer arbejdet med løn- og HR-administration. 

Lær os bedre at kende

 

automatiser arbejdet med løn- og HR-administration.

Dine data er guld, så vi gør alt for at passe på dem

Du kan være helt rolig. Vi håndterer løn- og HR-data for flere af landets største virksomheder – og vi kan også hjælpe dig. Helt sikkert.

CPR-nummer, lønniveau og sygdomme. Og meget mere. Arbejdet med data er en enorm tillidssag. Derfor er vores lønsystem dækket af førende internationale sikkerhedscertifikater, som er din garanti for, at vi håndterer dine data korrekt og sikkert i skyen.

Læs mere om vores IT-sikkerhed

Din løndata er i sikkerhed, når du udbetaler løn med Visma Løn

Vores compliance er din sikkerhed

Du kan være helt rolig. Vi håndterer løn- og HR-data for flere af landets største virksomheder – og vi kan også hjælpe dig. Helt sikkert.

Bliv klogere på vores compliance

Med outsourcing af lønadministration til os sikrer du også din HR- og løndata

Digitalisér eller dø

Det lyder voldsomt, men den er god nok – i langt de fleste brancher. Virksomheder bør digitalisere deres administration for at løse nutidens og fremtidens udfordringer. Derfor bygger vi vores løsninger med den nyeste og bedste teknologi, fx AI og robotteknologi, så du opnår den optimale administration og de største forretningsfordele.

Læs om vores teknologier

Valget af et solidt lønsystem er en afgørende del af digitaliseringsprocessen

Vil du videre?

Vi er klar til at hjælpe dig

Når du udfylder formularen, accepterer du, at Visma kun bruger dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data her.

Ring til os

88 97 97 97

Send os en e-mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud