Få markedets bedste personale­admini­stration med Visma HR

HR handler om at støtte og udvikle mennesker. Det vil vi gerne hjælpe med. Derfor har vi udviklet et effektivt HR-system, der forenkler og forbedrer arbejdet.

Book en demo     Få svar på dine spørgsmål

personaleadministration

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Ligger jeres medarbejderdata hist og her?

Langt de fleste virksomheder har ikke samlet deres data på medarbejdere ét sted. Det er et problem. Konsekvensen er nemlig, at I mister overblikket. Med Visma HR er det muligt at samle alle personrelaterede informationer i én løsning. Her finder I alt lige fra medarbejderes løntrin, sygefravær og anciennitet til informationer om det hardware, de har fået udleveret.

Det stemmer

Visma HR integrerer med Visma Løn. Det betyder helt konkret, at jeres medarbejderes data for HR og løn lander i den samme GDPR-sikre gryde. Fordelene er nemlig mange. Eksempelvis strømliner den ensartede datahåndtering arbejdet ved fratrædelser. I kan nu let se, om medarbejderen har ferie til gode, hvilke kompetencer hun efterlader, og hvilken computer og telefon der skal afleveres tilbage. Og meget mere. På den måde stemmer saldi uden bøvl.

HR og løn integration

Få tid til dét, der betyder mest

Navnet siger det hele. HR handler om mennesker. Desværre stjæler administration ofte fokus. Det skal være slut. Når I samler data ét sted, bliver det nemmere at effektivisere arbejdsgange og få tid til det vigtigste: At skabe trivsel og glade medarbejdere.

hr administration

Derfor bruger andre Visma HR

Book en demo af Visma HR

 
For at booke en demo, skal du tillade statistik-cookies.

Til dig, der vil kunne mere

Hvad siger du til at blive opdateret med seneste lovgivning, nye løsninger og tips & tricks, der gør hverdagen nemmere? Hvis du siger ja tak – og selvfølgelig gør du det – bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Visma Insights

Er du allerede kunde? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for kunder.

online HR system

Tag på vækstrejse med My Visma

Alle virksomheder er forskellige, men lige nu møder ambitiøse virksomheder den samme udfordring: De skal digitalisere og strømline løn- og HR-administration for at understøtte virksomhedens vækstrejse. Derfor har vi udviklet My Visma. Det er en suite, som giver din virksomhed adgang til de nødvendige løsninger for at imødekomme jeres behov. 

Vælg dine løsninger i My Visma

digitaliser hr

Integration behøver ikke at være svært

Prøv at tænke på, hvor mange systemer din virksomhed benytter. Ja, det er en hel del, og de taler formentlig dårligt sammen. Det er kritisk. Med My Visma taler alle løsninger sammen gennem stærke integrationer. Vi er ansvarlige for alle løsningerne, så de er udviklet til at tale sammen – og til at understøtte jeres foretningsmål. Helt enkelt.

HR Manager system

For nogle er HR ...

… et dokumentarkiv. For andre handler HR om rekruttering og onboarding af de rigtige medarbejdere. Andre igen er mere interesserede i medarbejdertrivsel eller at tilpasse forretningen baseret på data. Uanset hvad I ønsker at opnå, er en centraliseret og strømlinet styring af stamdata afgørende – og det får I med Visma HR. 

Indfri jeres ambitioner med Visma HR

system til medarbejdstrivsel

Vink farvel til en tidsrøver

Tiden er måske det vigtigste, vi har. For den kommer ikke igen. Derfor er det kritisk, når virksomheder anvender gamle systemer, der stjæler tid, og suger energi ud af de ansatte. Heldigvis er der mange gode løsninger. Én af dem er Visma Time. 

Sig goddag til Visma Time

tidsregistrering

Få den rolle, der passer til dig

Med Visma HR samler du en stor mængde data ét sted. Data er guld, så vi skal passe godt på dem. Med rolle/rettighedsstyring kan medarbejdere få adgang til de data, de har brug for. Hverken mere eller mindre. Eksempelvis kan den ansvarlige for medarbejderudvikling få overblik over de ansattes kompetencer, men døren til lønforhold er lukket og låst. 

Visma HR

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om Visma HR? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vores HR-løsninger styrker jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud