IT-sikkerhed på Enterprise-niveau

Få en HR- og lønpartner, der sikrer jeres fortrolige data. I dag – og når behovene ændrer sig.

Læs om vores certificeringer

Et sikkert valg

Navn og CPR-nummer. Bopæl og fraværshistorik. Og naturligvis indkomst. Hver dag behandler vi mere end 250.000 danskeres data. Det stiller store krav til vores informationssikkerhed – og med vores ISAE 3402 type 2 erklæring samt ISO 27001 certificering kan I være sikre på, at IT-sikkerheden er i top.

Få tryghed med ISO 27001-certificering

ISO 27001 er en internationalt anerkendt standard for informationssikkerhed. Certificeringen dækker følgende produkter i Visma softwaresuiten My Visma: Visma Løn, Visma HR, My Visma app samt Datahub. Certificeringen er jeres dokumentation for, at vores ledelsessystem for informationssikkerhed er implementeret på et niveau, som lever op til standarden.

Se vores ISO 27001-certificering

Se scope dokumentet

Se SoA dokumentet

ISO 27001-certificering

Vores ISAE 3402 type 2-revisorerklæring dækker over Visma Løn, Visma HR, My Visma app samt Datahub – og er din dokumentation for, at vi lever op til god IT-skik.

Bestil vores ISAE 3402 type 2-erklæring

FAQ

Visma Enterprise arbejder professionelt med informationssikkerhed. Tilgangen til feltet er risikobaseret og ledelsessystemet for informationssikkerhed er opbygget på baggund af ISO 27001-rammeværket. I 2019 blev ledelsesystemet certificeret, hvilket blandt andet stiller krav til løbende forbedringer.

I scopet for ISO 27001 certificeringen er følgende produkter i softwaresuiten My Visma: Visma Løn, Visma HR, My Visma App samt Datahub. Nedenfor finder du link til certifikatet samt beskrevelsen af scopet for certifikatet. - ISO27001:2013 certifikat - Scopedokument

En revisorerklæring af typen ISAE 3402 dokumenterer ordentlige it-forhold hos en virksomhed og fungerer som bevis for, at virksomheden lever op til lovkrav og god it-skik.

Nogle virksomheder får lavet en ISAE 3402 grundet krav fra kunder og samarbejdspartnere; andre får dem for at sende et signal om troværdighed og sikkerhed til eksisterende og potentielle kunder. Ofte er der simpelthen lovkrav om, at man inden for bestemte brancher eller services skal have en revisorerklæring, eller at man skal bruge en leverandør, som har en revisorerklæring.

Erklæringen forholder sig til alle forretningsgange omkring it-funktioner, som er del af eller kan påvirke den finansielle rapportering: Udvikling, drift, beredskab, dokumentation, mv. Den forholder sig også til det helt lavpraktiske som fx de fysiske forhold, såsom hvordan er servere/datacenter placeret.

Visma Enterprise får udarbejdet en årlig ISAE 3402 type 2 erklæring som dækker følgende produkter i softwaresuiten My Visma: Visma Løn, Visma HR, My Visma App samt Datahub. Erklæringen er bygget på bagggrund af kontrollerne i ISO27001:2013 annex a. 

Ønsker du at bestille en revisionserklæring? Revisionserklæringen kan bestilles på webshoppen. Prisen er 25.000 kr. ex. moms og erklæringen fremsendes som en pfd-fil.

Visma Enterprise' har proccesser og kontoroller som sikrer, at Access politikken er implementeret. ISO 27001 annex A kontrollerne vedr. adgangsstyrring er tilvalgt i vores SOA dokument. Og følgende annex A kontroller indgår i vores ISAE 3402 type 2 erklæringen:

9.1 Business requirements of access control
9.1.1 Access control policy
9.1.2 Access to networks and network services

9.2 User access management
9.2.1 User registration and de-registration
9.2.2 User access provisioning
9.2.3 Management of privileged access rights
9.2.5 Review of user access rights
9.2.6 Removal or adjustment of access rights

9.3 User responsibilities
9.3.1 Use of secret authentication information

9.4 System and application access control
9.4.1 Information access restriction
9.4.2 Secure log-on procedures
9.4.3 Password management system
9.4.5 Access control to program source code

I Visma Enterprise's rolle som data processer, benytter vi i visse tilfælde underleverandører til, at leverer servicen til kunden. Derfor har vi fuld gennemsigtighed når det kommer til underleverandører, data centre, certificeringer etc.  


Her kan du søge efter sikkerhedsinformation omkring vores produkter

IT-sikkerhed frem for alt

Der opstår hele tiden nye trusler, som kræver vores opmærksomhed. Derfor arbejder vi løbende med risikohåndtering. Helt konkret involverer vi relevante interessenter, som giver input til, hvordan vi kan tilpasse os det aktuelle risikobillede. Resultatet er opdaterede politikker, som lægger rammerne for vores implementering af informationssikkerhed.

Læs om vores informationssikkerhedsbilag

risikohåndtering IT-sikkerhed

Stol på os – og vores mere end 1300 kunder

Hos Visma Enterprise bliver alle dine data hosted via professionelle leverandører, hvor IT-sikkerheden er i top. Selvfølgelig.

Alle data er, hvor de skal være

Med Visma Enterprise får I adgang til førende Software as a Service-løsninger til arbejdet med løn og HR. Disse er også kendt som SaaS. I henhold til vores ISO 27001-certificering og ISAE 3402 type 2-erklæring overholder vi løbende gældende love og regler samt kundekrav.

Læs mere om vores compliance

Visma Enterprise IT-sikkerhed

Bare kald os krævende

Vi stiller store krav til os selv – og til vores omgivelser. Eksempelvis skal leverandører, der har adgang til kundedata, leve op til de samme høje IT-sikkerhedskrav, som vi selv gør. Det gælder alt fra baggrundstjek af medarbejder til adgangskontrol og kryptering af data.

IT-sikkerhedskrav

Har I spørgsmål?

Hold jer ikke tilbage, hvis I ønsker svar eller flere informationer om vores arbejde med IT- og informationssikkerhed. Vores specialister sidder klar til at hjælpe.

Når du udfylder formularen, accepterer du, at Visma kun bruger dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data her.

Ring til os

88 97 97 97

Send os en e-mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud