IT-sikkerhed på Enterprise-niveau

Få en HR- og lønpartner, der sikrer jeres fortrolige data. I dag – og når behovene ændrer sig.

Se vores certificeringer

Et sikkert valg

Navn og CPR-nummer. Bopæl og fraværshistorik. Og naturligvis indkomst. Hver dag behandler vi mere end 250.000 danskeres data. Det stiller store krav til vores informationssikkerhed – og med vores førende certificeringer kan I være sikre på, at IT-sikkerheden er i top.

Få tryghed med ISO 27001-certificering

ISO 27001 er en internationalt anerkendt standard for informationssikkerhed. Certificeringen gælder Visma Løn, Visma HR (inkl. My Visma appen) samt Datahub og er jeres dokumentation for, at vores ledelsessystem for informationssikkerhed er implementeret på et niveau, som lever op til højeste standarder.

Se vores ISO 27001-certificering

ISO 27001-certificering

Vores ISAE 3402 type 2-revisorerklæring dækker over Visma Løn, Visma HR, My Visma app samt Datahub – og er din dokumentation for, at vi lever op til god IT-skik.

Bestil vores ISAE 3402 type 2-erklæring

"Arbejdet med IT-sikkerhed er forretningskritisk. Derfor tager vi arbejdet med Information Security Management Systems meget alvorligt ved kontinuerligt at etablere, implementere, fastholde og bedre vores procedurer og politikker."

Sanne Christensen, Information Security Officer, Visma Enterprise

Information Security Management Systems

FAQ

Følgende systemer i My Visma Suiten er ISO 27001-certificeret: Visma Løn, Visma HR, My Visma app og Datahub. Derudover udarbejder vi årligt en årlig ISAE 3402 type 2-revisorerklæring.

Se vores ISO 27001-certifikat

Hvert år får vi udarbejdet en ISAE 3402 type 2-revisorerklæring af en uafhængig tredjepart. Erklæringen er en uvildig vurdering af informationssikkerheden i følgende systemer: Visma Løn, Visma HR, My Visma app og Datahub. 

Kontrolmiljøet er bygget på baggrund af ISO/IEC 27001:2013 annex a, hvor alle eller dele af kontrollerne fra følgende områder indgår:

A.5 Informationssikkerhedspolitikker
A.6 Organisering af informationssikkerhed
A.7 Medarbejdersikkerhed
A.8 Styring af aktiver
A.9 Adgangsstyring
A.10 Kryptografi
A.11 Fysisk sikring og miljøsikring
A.12 Driftssikkerhed
A.13 Kommunikationssikkerhed
A.14 Anskaffelse, udvikling og vedligeholdelse af systemer
A.15 Leverandørforhold
A.16 Styring af informationssikkerhedsbrud
A.17 Informationsikkerhedsaspekter ved nød-, beredskabs- og reetableringsstyring
A.18 Overensstemmelse (compliance).

Du er meget velkommen til at skrive til os via denne formular, hvis du ønsker at modtage erklæringen. Erklæringen koster 25.000 kr.

Hvis du har behov for yderligere information om vores IT-revision, kan du læse bilag 6.2 IT-revision.

Ja, data er krypteret under transport samt at rest.

Ja, vi gennemfører sårbarhedsscanninger på vores systemer.

Vi gennemførte i april 2021 den seneste restore test gennemført.

IT-sikkerhed frem for alt

Der opstår hele tiden nye trusler, som kræver vores opmærksomhed. Derfor arbejder vi løbende med risikohåndtering. Helt konkret involverer vi relevante interessenter, som giver input til, hvordan vi kan tilpasse os det aktuelle risikobillede. Resultatet er opdaterede politikker, som lægger rammerne for vores implementering af informationssikkerhed.

Læs om vores informationssikkerhed

Stol på os – og vores mere end 1300 kunder

Hos Visma Enterprise bliver alle dine data hosted via professionelle leverandører, hvor IT-sikkerheden er i top. Selvfølgelig.

Alle data er, hvor de skal være

Med Visma Enterprise får I adgang til førende Software as a Service-løsninger til arbejdet med løn og HR. Disse er også kendt som SaaS. I henhold til vores ISO 27001-certificering og ISAE 3402 type 2-erklæring overholder vi løbende gældende love og regler samt kundekrav.

Læs mere om vores compliance

Bare kald os krævende

Vi stiller store krav til os selv – og til vores omgivelser. Eksempelvis skal leverandører, der har adgang til kundedata, leve op til de samme høje IT-sikkerhedskrav, som vi selv gør. Det gælder alt fra baggrundstjek af medarbejder til adgangskontrol og kryptering af data.

IT-sikkerhedskrav

Har I spørgsmål?

Hold jer ikke tilbage, hvis I ønsker svar eller flere informationer om vores arbejde med IT- og informationssikkerhed. Vores specialister sidder klar til at hjælpe.

Når du udfylder formularen, accepterer du, at Visma kun bruger dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data her.

Ring til os

88 97 97 97

Send os en e-mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud