7 måder My Vismas all-in-one løsning gør din arbejdsdag lettere

My Visma logo

1. Et samlet sted til alt dit HR- og løndata

Forestil dig at have ét samlet sted, hvor alt data om dine medarbejdere bor. Med My Visma skal du kun arbejde ét sted, når du skal vedligeholde data. Al medarbejderdata bor sikkert i skyen, og vi indretter altid My Visma, så det passer specifikt til de enkelte ledere og medarbejdere.

Når data er samlet ét sted, taler det bedre sammen. Dataindsigt på tværs af al jeres HR- og lønarbejde vil med garanti give gensidig merværdi. My Visma er altså et godt eksempel på, hvordan 2+2 i visse tilfælde kan give 5.

“My Visma er en fantastisk helhedsoplevelse, som Visma Enterprise har skabt, der gør, at alle deres systemer er integrerbare. Det vil også sige, at de taler sammen i forhold til data, som giver os sparet tid”, forklarer Mette Tropp Hoffmann.

Læs hele casen om Mercedes Benz her        Mercedes Benz logo

 

2. Registrér og godkend forkølelse og ferie på farten

Manuelle processer behøver ikke være årsagen til, at du skal skynde dig igennem din frokost. Drop de krøllede kvitteringer, slet de unødvendige excelark og sig farvel til fraværsbureaukratiet. Det kan gøres hurtigere, smartere og uden menneskelige fejl ved at samle løsningen i ét system.

Med My Visma kan fravær, ferie, udlæg og flextimer registreres direkte fra smartphonen. Som leder kan man hurtigt godkende og få det fulde overblik over aktiviteterne blandt sine medarbejdere, og bogholderi og HR kan slappe af, velvidende, at der er styr på arkiverne.

My Visma fås selvfølgelig som app

Med appen kan du gemme lommeregneren væk. Du får nemlig et komplet og opdateret overblik over dine ferie- og fraværsdage.

Læs mere om My Visma appen

3. It is a match! Et HR- og løn-univers som tilpasser sig dine behov

Et HR- og lønsystem skal kunne favne samtlige roller på arbejdspladsen. Funktioner, adgange og ansvar skal tilpasses, så det passer forretningens enkelte bruger.

Et af mange eksempler på en tilpasset løsning er i Visma HR. Her kan I let håndtere dokumenter, som kun er relevante for jeres type virksomhed. Dette kan være alt fra lønforhold, pensionsaftaler og arbejdsvilkår helt ned til specifikke certifikater, oversigter for arbejdstøj og kursusregistreringer.

Alle vores kunder har en unik kombination og setup af My Visma. Løsningen indeholder alle legoklodserne inden for HR- og løn, men hvordan systemet samles, bliver styret af den manual, vi udarbejder i dialog med vores kunder.

Sådan skræddersys My Visma

4. Glem GDPR-hovedpinen: My Visma sikrer compliance

Persondata medfører et ansvar, som kan få de fleste til at ryste i bukserne og miste overblikket. Vi oplever stadig mange, som håndterer dele af lønnen i excelark, styrer deres rekruttering via mail, og som opbevarer information på medarbejdere på usikre drev - og det duer bare ikke længere… 

Med My Visma håndteres persondata stort set af sig selv. Vidste du f.eks., at du i My Vismas rekrutteringssystem, EasyCruit, kan opbevare data på kandidater og overføre kontrakter uden at skulle tænke på compliance? Alle My Vismas løsninger foregår nemlig i et sikkert system, som opbevarer og sletter persondata jf. GDPR-reglerne, uden at du skal skænke det en tanke.

Læs alt om vores IT-sikkerhed

Se vores ISO 27001 Certifikat

ISO Certifikat 2022

 

5. My Visma frigør ressourcer, så du kan håndtere hængepartierne

En af de frustrerende dele af digitaliseringen er, at man udmærket godt kan kende til best-practice-processer, og samtidig kan man være bremset af systemer og låst fast i gamle arbejdsgange. Med My Visma er dette problem fortid - ligesom nogle af dine systemer sikkert bør være... Alle My Vismas løsninger ligger sikkert i skyen, hvilket giver nem og hurtig adgang til forbedringer og add-on løsninger. Det er derfor, at vi kan sammensætte en skræddersyet My Visma-løsning, hvor du kan få dækket alle områder af HR og løn.

My Visma frigør ressourcer og fjerner manuelle frustrationer. Sådan bliver der endelig tid til at optimere og arbejde målrettet med områder såsom rekruttering, rejseafregning, trivselsmåling, HR-analyser, refusion og talentudvikling. 

6. Et HR- og lønsystem, hvor du bliver holdt i hånden hele vejen

Måske er du allerede bekendt med et af vores systemer, eller måske er du ny i My Visma-familien. Ligegyldigt hvad din relation til Visma er, så får vi dig trygt og effektivt i gang med din løsning. 

Vi evaluerer konstant på vores løsninger, er altid i dialog med vores kunder. Og så tager vi vores egen medicin, da vi selv er brugere af vores systemer. 

Vi har derfor god erfaring med at onboarde folk på deres specifikke pakkeløsning, og vi forsøger altid at blive en bedre partner at danse med. Vi holder jer altid opdateret om vores næste trin, vi lytter til jer og mærker jeres behov, og så følger vi jer tæt i processen under og efter dansen. Sådan får vi sammen mest muligt ud af af samarbejdet.

Vi har skabt et My Visma kit, så I har alt nødvendigt materiale til at informere interessenter og forberede arbejdspladsen på den nye løsning.

Få adgang til My Visma materiale

 

7. My Visma holder sig sund og rask og er med på moden

Med My Visma køber man ikke kun ind på nuværende produkter og funktioner. Man bliver også en del af en top-tier Saas-løsning, som er en vigtig brik i Vismas digitale rejse. Som et selskab i Visma er vi forpligtet til at kvalitetssikre vores løsninger til fremtiden, følge strømmen og efterleve vores kunders behov.

Vismas størrelse og erfaring gør, at vi er først på pletten, når det gælder om at følge med i de nyeste muligheder indenfor HR og løn. Vi tilbyder fuld plade med My Vismas suite-løsning, og vores ambitioner er at blive ved med at lede udviklingen og sikre, at vores systemer leverer, hvad vores kunder efterspørger.

For nyligt har vi blandt andet udvidet vores My Visma løsning med et state-of-the-art undersøgelsesværktøj for medarbejdertilfredshed.

Læs om trivselsundersøgelser med Visma Engage

Måske vil du også være interesseret i...

Er du klar til at digitalisere jeres HR- og løn?

Når du udfylder formularen, accepterer du, at Visma kun bruger dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data her.

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud