My Visma logo

Ryk jeres forretning med My Visma

My Visma er en suite, hvor I kan sammensætte lige præcis de løsninger, I har brug for til at understøtte forretningens vækstmål. 

Book en demo     Skræddersy My Visma med os

digitaliser jeres forretning

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Få mere fra hånden

Med My Visma appen bliver hverdagen lettere for dig og dine kollegaer. Eksempelvis er det let at registrere ferie og arbejdstimer. På den måde slipper I for gamle og tidskrævende systemer. Det giver mere tid i en travl hverdag, som I kan bruge på dét, der giver mening for jeres virksomhed.

Læs mere om My Visma appen

Med My Visma får I et system, der hjælper mennesker med at vækste jeres forretning

Lønløsninger

HR-løsninger

my visma løsninger

Løn er udgangspunktet. Jeres vækst er slutmålet

My Visma består af en lang række løsninger, I kan sammensætte efter behov. Alle kunder har derfor en unik version af My Visma, men én ting går igen: Visma Løn er altid udgangspunktet. 

Løn er nemlig centralt for det administrative arbejde – så når der er styr på det, kan vi udvælge og tilpasse de løsninger, der understøtter jeres virksomheds vækst. 

Se, hvorfor I skal vælge Visma Løn

Visma Løn fordele

3 gode måder at komme videre

Til dig, der vil kunne mere

Hvad siger du til at blive opdateret med seneste lovgivning, nye løsninger og tips & tricks, der gør hverdagen nemmere? Hvis du siger ja tak – og selvfølgelig gør du det – bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Visma Insights

Er du allerede kunde? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for kunder.

My Visma suite

Administration er et spørgsmål om vækst

Alt for mange virksomheders vækstmål bliver bremset af gamle systemer og langsomme administrationsprocesser. Det holder ikke. Derfor udvikler vi løsninger, der automatiserer arbejdsgange, så du og dine kollegaer kan bruge tiden smartere. Hvordan lyder det? 

Få en smartere administration med os

administrationsprocesser

Dine data er guld, så vi gør alt for at passe på dem

Du kan være helt rolig. Vi håndterer løn- og HR-data for flere af landets største virksomheder – og vi kan også hjælpe dig. Helt sikkert.

CPR-nummer, lønniveau og sygdomme. Og meget mere. Arbejdet med data er en enorm tillidssag. Derfor er vores lønsystem dækket af førende internationale sikkerhedscertifikater, som er din garanti for, at vi håndterer dine data korrekt og sikkert i skyen.

Læs mere om vores IT-sikkerhed

Din løndata er i sikkerhed, når du udbetaler løn med Visma Løn

Digitalisér eller dø

Det lyder voldsomt, men den er god nok – i langt de fleste brancher. Virksomheder bør digitalisere deres administration for at løse nutidens og fremtidens udfordringer. Derfor bygger vi vores løsninger med den nyeste og bedste teknologi, fx AI og robotteknologi, så du opnår den optimale administration og de største forretningsfordele.

Læs om vores teknologier

Mand til online møde. Valget af et solidt lønsystem er en afgørende del af digitaliseringsprocessen

Det her får os til at revne af stolthed

 

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om My Visma? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vores suite styrker jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud