Spar tid og penge med digital rejseafregning

Med rejseafregning er det let at registrere og godkende udlæg, rejseafregninger, diæter og kørsel.

Gør alle glade

Går I stadig rundt med krøllede kvitteringer i pungen? Der er mange fordele ved at digitalisere håndteringen af alt lige fra diæter til private udlæg. Se selv.

Medarbejder

Registrer udlæg, kørsel og diæter på få sekunder – og slip for bøvlet med at gemme og aflevere krøllede kvitteringer.

Manager

Godkend registreringer med få klik, og få overblik over omkostninger.

Lønbogholder

Slip for tunge processer med integration til Visma Løn og jeres ERP-system, så udlæg bliver udbetalt og bogført automatisk.

Klik. Send. Aaaah

Se, hvor let det er at registrere. På kun 49 sekunder.

Så let er det

Fokusér på dét, I er bedst til

Jeres sælgere sælger ingenting, mens de glatter gamle kvitteringer ud. Ligesom det travle lønbogholderi, kan bruge tiden bedre end på manuelt tastearbejde. Med Visma.net Expense får I mere tid, så I kan fokusere på dét, I er bedst til.

Registrér kørsel automatisk

Én af de ting, folk er ekstra glade for ved Visma.net Expense, er den elektroniske kørebog. Den betyder nemlig, at I ikke skal tænke på at måle, udregne og registrere, hvor langt I kører. Helt konkret bliver kørsel automatisk registreret i løsningen takket være integrationen til GPS tracking. Så går det hele lidt hurtigere.

Hør om flere fordele

Det er meget tid at spare ved at digitalisere jeres manuelle håndtering af udlæg. Faktisk kan I reducere arbejdstiden med op til 75 %, ifølge vores undersøgelser.

Der er god økonomi i glade medarbejdere og effektive processer

Få overblik over udlæg i realtid

Undgå manuelle fejl med automatiske integrationer

Reducer tidsforbrug og omkostninger

Slip for frustrationer og bøvl

Med Visma Løn-integrationen passer pengene

Visma.net Expense er fuldt integreret med Visma Løn. Det gør jeres arbejde lettere. Når I har oprettet udlægstyper, klarer systemerne resten. Det betaler sig. 

Se fordelene ved Visma Løn

 

Effektivisér bogføring med ERP-integration

Med Visma.net Expense kan registreringer nemt overføres automatisk til jeres ERP-system eller anden finance-løsning. Det giver en lang række fordele. Eksempelvis bliver det både lettere og hurtigere at bogføre, ligesom I reducerer risikoen for fejl.

Håndter rejseafregning med få klik

For mange brugere er den intuitive app omdrejningspunktet for Visma.net Expense. I kan dog også fra computeren. Det er særligt økonomiafdelingerne glade for. Se, hvordan I gør ved at bladre med piletasterne.

Spænd IT-sikkerhedsselen

Når I registrerer og godkender udlæg på farten, skal der være styr på IT-sikkerheden. Derfor er Visma.net Expense ISO 27001-certificeret, hvilket er jeres garanti for, at vi følger førende internationale standarder. Derudover arbejder vores dedikerede sikkerhedsspecialister kontinuerligt på at styrke sikkerheden af jeres data. 

Læs mere om vores IT-sikkerhed

Compliant med seneste lovgivning

Der er mange nye regler og regulativer at holde styr på. Bare rolig, vi gør det for jer. Visma.net Expense er altid compliant med gældende lovgivning. Vi har styr på alt lige fra godtgørelser, skatteregler og de nyeste regler for diæter – så I kan have styr på jeres kerneforretning. 

Se, hvordan vi arbejder med compliance

Født i skyen

Få det bedste ud af moderne teknologi med Visma.net Expense. Løsningen er 100 % cloud-baseret og bygger på de nyeste og bedste tools. I har derfor altid adgang til en stabil, opdateret og hurtig softwareløsning, der gør det enkelt at registrere og godkende udlæg.

Lad os tale om jeres muligheder

Nu kunne vi skrive sjove ting om den rejse, vi skal på sammen. Om, at I har registreret en interesse i os. Om afregning ved kasse 1. Men vi vil hellere spørge, om vi skal tale om jeres muligheder med Visma.net Expense. Udfyld formularen – så hører I fra os.

Når du udfylder formularen, accepterer du, at Visma kun bruger dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data her.

Ring til os

88 97 97 97

Send os en e-mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud