acubiz logo

Spar tid og penge med digital rejseafregning

Registrer udlæg, køb på firmakort eller kørsel på få sekunder med Visma Acubiz.

Gør alle glade

Fordelene ved at digitalisere og automatisere håndteringen af alt fra fx diæter til private udlæg er mange. Se selv herunder hvordan både medarbejder, godkender og finansafdeling kan drage fordel.

Medarbejder

Registrer udlæg, kørsel eller diæter på få sekunder. Slip samtidig for bøvlet med at gemme og aflevere krøllede kvitteringer.

Manager

Godkend medarbejderens registreringer med få klik. Få samtidig et godt overblik over alle udgifterne.

Lønbogholder

Det er muligt at integrere Acubiz med Visma Løn og jeres økonomisystem, så alle udgifter kan blive udbetalt hurtigt og bogført automatisk.

Så let er det

Fokusér på dét I er bedst til

Jeres medarbejdere er ikke produktive, mens de glatter gamle kvitteringer ud. Den travle finansafdeling kan også bruge tiden bedre end på manuelt tastearbejde. Med Acubiz får I mere tid, så I kan fokusere på det, som I er bedst til.

Registrér nemt din kørsel

Èn af de ting, brugere er ekstra glade for ved Acubiz, er den digitale kørebog. Den betyder nemlig, at I ikke skal tænke på at udregne hvor langt i kører. I kan enten vælge at registrere  kørslen automatisk via GPS eller indtaste manuelt på Google Maps. Det er nemt, og du går ikke glip af kørselsgodtgørelse. Funktionen virker i overensstemmelse med SKATs krav.

Hør om flere fordele

Det er meget tid at spare ved at digitalisere jeres manuelle håndtering af udlæg. Faktisk kan I reducere arbejdstiden med op til 75 %, ifølge vores undersøgelser.

Der er god økonomi i glade medarbejdere og effektive processer

Få overblik over udlæg i realtid

Undgå manuelle fejl med automatiske integrationer

Reducer tidsforbrug og omkostninger

Slip for frustrationer og bøvl

Med Visma Løn-integrationen passer pengene

Acubiz er fuldt integreret med Visma Løn. Det gør jeres arbejde lettere. Når I har oprettet udgiftstyper, klarer systemerne resten. Det betaler sig. 

Se fordelene ved Visma Løn

 

Effektivisér bogføring med ERP-integration

Med Acubiz kan registreringer nemt overføres automatisk til jeres ERP-system eller anden finance-løsning. Det giver en lang række fordele. Eksempelvis bliver det både lettere og hurtigere at bogføre, ligesom I reducerer risikoen for fejl.

Spænd IT-sikkerhedsselen

Når I håndterer udgifter på farten, skal der være styr på IT-sikkerheden. Derfor har Acubiz en ISAE 3402 type 2 certificering, hvilket er jeres garanti for, at vi følger førende internationale standarder.  Derudover arbejder Acubiz’ dedikerede sikkerhedsspecialister kontinuerligt på at styrke sikkerheden af jeres data. 

Læs mere om vores IT-sikkerhed

Compliant med seneste lovgivning

Der er mange nye regler og regulativer at holde styr på. Bare rolig, vi gør det for jer. Acubiz er altid compliant med gældende lovgivning. Vi har styr på alt lige fra godtgørelser, skatteregler, bogføringslov og de nyeste regler for diæter. Samtidig kan Acubiz også konfigureres for at overholde jeres firmapolitikker - så I kan have styr på jeres kerneforretning.

Se, hvordan vi arbejder med compliance

Født i skyen

Få det bedste ud af moderne teknologi med Acubiz. Løsningen er 100 % cloud-baseret og bygger på de nyeste og bedste værktøjer og features. I har derfor altid adgang til en stabil, opdateret og hurtig softwareløsning, der  digitaliserer og automatiserer udgiftens rejse – fra det øjeblik den opstår til det øjeblik den bliver bogført.

Kontakt os

Vil du spare tid og penge med digital rejseafregning? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan Visma Acubiz styrker jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud