Automatisk tidsregistrering med Visma Time

Få simpel tidsregistrering, som gør det let at registrere og godkende arbejdstid. Vores tidsregistreringssystem gør hverdagen nemmere med en sikker integration til Visma Løn, så dine lønbogholdere sparer tid.

Få styr på tiden med Visma Time

Tilpas Visma Time til jeres regler

Virksomheder er forskellige, og det er deres behov også. Derfor kan I tilpasse vores tidsregistreringssystem efter de ansattes overenskomster og lokalaftaler. Eksempelvis har medarbejdergrupper ofte forskellige regler for overtid og afspadsering. De mange forskelligheder kræver tung administration – og lige netop derfor automatiserer vi processen med et effektivt og simpelt tidsregistreringssystem.

Hør, hvordan Visma Time kan spare jer tid

Det hele begynder med et simpelt tidsregistreringssystem

Teknikken bag Visma Time er kompleks, men løsningen er let at forstå. Det hele begynder med medarbejderes tidsregistrering. Når medarbejdernes timer afviger fra normtiden, sætter det gang i en automatisk kædereaktion. Eksempelvis bliver en medarbejders overarbejde og tidsforbrug automatisk registreret i henhold til hendes overenskomst – og sendt til godkendelse hos nærmeste leder og senere hos lønbogholderen. I skal derfor ikke håndtere registreringer manuelt. Visma Time skaber overblik, og tidsregistreringen foregår automatisk.

Udveksler stamdata med Visma Løn

Medarbejderes godkendte tidsregistrering bliver videresendt til Visma Løn. Her stopper samarbejdet dog ikke. Jeres stamdata fra lønsystemet bliver automatisk delt med jeres tidsregistreringssystem. I skal derfor kun oprette og vedligeholde stamdata ét sted. Resultatet er mindre administrativt arbejde, færre fejl og mere tid til andre opgaver. 

Få hjælp til at komme godt i gang

integration timeregistreringer

“Med Visma Time kan alle medarbejdere let registrere arbejdstid, overenskomst og andre relevante informationer. Når dine medarbejderes arbejdstid afviger fra normtiden – fx ved overarbejde – vil løsningen selv registrere ændringen i henhold til medarbejderens overenskomst og aftaler – og sende dem til godkendelse.”

Sådan kommer I godt i gang med tidsregistrering

Bare kald os vanemennesker. Vi følger nemlig altid en fast proces, når vi indleder et nyt samarbejde. Fordi det giver det bedste resultat. 

Visma Time tidsregistreringssystem gør planlægning nemt

Jo sværere, jo bedre

Det lyder måske skørt, men den er god nok: Vi er bedst, når det er svært. Visma Time er det oplagte tidsregistreringssystem til virksomheder, der har brug for at automatisere en kompleks lønadministration og få korrekt tidsregistrering. Så hvis I eksempelvis skal holde styr på treholdsskift, behov for overenskomststyring, diverse lokalaftaler og store mængder overarbejde, så kan I spare meget tid med Visma Time - og I har fuldt overblik over de registrerede timer.

Projektstyring med Visma Time tidsregistreringssystem

Mercedes-Benz CPH accelerer arbejdet

"Før Visma Time tidsregistrering fik jeg hver måned en kæmpe bunke papirer med overarbejde. Det var en manuel proces, og derfor var risikoen for fejl større. Nu kan medarbejderen selv indtaste registreringer i deres mobil app, som bliver direkte overført til Visma Løn."

Mette Tropp Hoffmann, Lønbogholder

Glem gammeldags timesedler. Automatisér din tidsregistrering

Integration til jeres økonomisystem

Dobbeltarbejde er spild af tid. Derfor taler Visma Time sammen med jeres ERP-system. Det giver flere fordele. Eksempelvis kan dine medarbejdere registrere på projekter – det kunne være et kundeprojekt – og automatisk sende det til ERP-systemet, hvor det gøres klar til at blive godkendt og faktureret. Sådan er I sikret et effektivt redskab til at skabe overblik over arbejdsdagen og få præcis tidsregistrering.

Hør om de mange fordele med Visma Time

3 enkle måder at tidsregistrere som medarbejder

Det må ikke tage lang tid at få styr på registrering af timerne. Derfor er vores tidsregistreringssystem udviklet til at imødekomme forskellige virksomheder og medarbejderes behov. Så uanset, om I ønsker tidsregistrering via en mobil app, via computer eller ved en fysisk terminal, er det muligt med Visma Time.

Book en demo til Visma Time

 
For at booke en demo, skal du tillade statistik-cookies.

Undgå overarbejde, når andre arbejder over

I Visma Time er alle saldi opdateret i realtid, så du altid kan få overblik over medarbejdernes mange timer. Det giver en lang række fordele. Én af dem er, at lønbogholdere kan godkende overarbejde løbende. Dine medarbejdere skal derfor ikke længere arbejde hele natten op til løningsdag for at håndtere gammeldags timesedler med overarbejde manuelt.

Få overblik over medarbejdernes arbejdstid og udlæg

Tidsregistrering der kører for dig

Navnet Visma Time er måske en smule misvisende. Dine medarbejdere kan nemlig registrere og godkende mere end tidsforbrug. Eksempelvis kan daglige brugere også registrere kørsel, diæter og private udlæg med vores tidsregistreringssystem. Og via en sikker integration sendes det automatisk til fakturering i dit økonomisystem. Så slip for krøllede kvitteringer og tidsrøvende arbejdsgange med intuitiv, digital og simpel tidsregistrering.

Registrér projekter og arbejdsopgaver via dit tidsregistreringssystem

Lever I op til EU's direktiv om arbejdstid?

EU's arbejdstidsdirektiv fastsætter minimumsreglerne for medarbejderes arbejdstid. En EU-dom pålægger derudover virksomheder at have et objektivt, pålideligt og tilgængeligt system, der gør det muligt at måle medarbejderens arbejdstid. 

Bliv klogere på reglerne

Præcis tidsregistrering på 24 sekunder

En medarbejder fra Aarhus skal til kundemøde i København. Hun er af sted fra klokken 7.00-18.00. Hun registrerer arbejdstiden i Visma Time appen, på kundens projekt, som automatisk noterer tre overarbejdstimer – disse sendes til godkendelse hos nærmeste leder. Den registrerede arbejdstid bliver også sendt automatisk til virksomhedens ERP-system til fakturering. Så er der også udlæg. På turen tanker hun bilen og køber en kop kaffe. De to udlæg sender medarbejderen helt enkelt til godkendelse via sin app. Og kørslen? Den registreres automatisk via GPS og sendes til godkendelse. Sværere behøver tidsregistrering ikke være.

Her har alle råd til gode råd

Det er spild af tid at vælge det forkerte tidsregistreringssystem. Derfor har vi skrevet en kort guide, hvor du får vores seks bedste råd til at vælge korrekt tidsregistrering første gang.

6 råd til at vælge det rigtige tidsregistreringssystem

system til timeregistrering

Vi laver ikke reglerne, men vi følger dem altid

Datasikkerhed bliver vigtigere og vigtigere. Derfor har vi førende certificeringer og politiker, som sikrer, at jeres data er i trygge hænder. 24/7.

Se, hvordan vi passer på jeres data

Fuldkomment data compliant tidsregistrering

Vores app gør det let at godkende

Man kan sagtens arbejde hjemme fra sofaen. Med Visma Time app er det let at godkende medarbejdernes registreringer – uanset om det er tid, projekter, overarbejde, kørsel eller diæter – og sende det videre til Visma Løn.

Vi hjælper dig med dit tidsregistreringssystem

Kontakt os

Tag første skridt mod en smartere og mere effektiv tidsregistrering. Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan Visma Time styrker jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud