Automatisér tidsregistrering med Visma Time

Gør det let at registrere og godkende arbejdstid – og frigør ekstra tid til lønbogholdere med integration til Visma Løn.

automatisk tidsregistrering

Tilpas Visma Time til jeres regler

Virksomheder er forskellige. Derfor kan I tilpasse Visma Time efter de ansattes overenskomster og lokalaftaler. Eksempelvis har medarbejdergrupper ofte forskellige regler for overtid og afspadsering. De store forskelligheder kan være tungt at håndtere manuelt – og lige netop derfor automatiserer vi processen med effektiv og letforståelig software. 

Hør, hvordan Visma Time kan spare jer tid

Det hele begynder med et simpel tidsregistreringssystem

Teknikken bag Visma Time er kompleks, men løsningen er let at forstå. Det hele begynder med medarbejderes tidsregistrering. Når den afviger fra normtiden, sætter det gang i en automatisk kædereaktion. Eksempelvis bliver en medarbejders overarbejde automatisk registreret i henhold til hendes overenskomst – og sendt til godkendelse hos nærmeste leder og senere hos lønbogholderen. I skal derfor ikke håndtere registreringer manuelt. Det hele foregår automatisk.

Udveksler stamdata med Visma Løn

Medarbejderes godkendte timeregistreringer bliver videresendt til Visma Løn. Her stopper samarbejdet dog ikke. Jeres stamdata fra Visma Løn bliver automatisk delt med Visma Time. I skal derfor kun oprette og vedligeholde stamdata ét sted. Resultatet er mindre manuelt arbejde, færre fejl og mere tid til andre opgaver. 

Få hjælp til at komme godt i gang

“Med Visma Time bliver alle medarbejderes arbejdstid, overenskomst og andre relevante informationer noteret. Når en medarbejders tidsregistrering afviger fra normtiden – fx ved overarbejde – vil løsningen selv registrere ændringen i henhold til medarbejderens overenskomst og aftaler – og sende dem til godkendelse.”

Sådan kommer I godt i gang

Bare kald os vanemennesker. Vi følger nemlig altid en fast proces, når vi indleder et nyt samarbejde. Fordi det giver det bedste resultat. 

Jo sværere, jo bedre

Det lyder måske skørt, men den er god nok: Vi er bedst, når det er svært. Visma Time er den oplagte løsning til virksomheder, der har brug for at automatisere en kompleks lønadministration. Så hvis I eksempelvis har treholdsskift, behov for overenskomststyring, diverse lokalaftaler og store mængder overarbejde, kan I spare meget tid med Visma Time.

automatiser kompleks lønadministration

Mercedes-Benz CPH accelerer arbejdet

"Før Visma Time fik jeg hver måned en kæmpe bunke papirer med overarbejde. Det var en manuel proces, og derfor var risikoen for fejl større. Nu kan medarbejderen selv indtaste registreringer i appen, som bliver direkte overført til Visma Løn."

Mette Tropp Hoffmann, Lønbogholder

Visma Time

Integration med ERP-system

Dobbeltarbejde er spild af tid. Derfor taler Visma Time sammen med jeres ERP-system. Det giver flere fordele. Eksempelvis kan medarbejdere tidsregistrere på aktiviteter – det kunne være et kundeprojekt – og automatisk sende det til ERP-systemet, hvor det gøres klar til at blive godkendt og faktureret.

Hør om de mange fordele med Visma Time

3 enkle måder at tidsregistrere som medarbejder

Det må ikke tage lang tid at få styr på tiden. Derfor er vores software udviklet til at imødekomme forskellige virksomheder og medarbejderes behov. Så uanset, om I ønsker at tidsregistrere via en app, på web eller ved en fysisk terminal, er det muligt med Visma Time.

timeregistrering software

Book en demo til Visma Time

 
For at booke en demo, skal du tillade statistik-cookies.

Undgå overarbejde, når andre arbejder over

I Visma Time er alle saldi opdateret i realtid. Det giver en lang række fordele. Én af dem er, at lønbogholdere kan godkende overarbejde løbende. I skal derfor ikke længere arbejde hele natten op til løningsdag for at håndtere timesedler med overarbejde manuelt. 

automatisering af timesedler

Det kører for dig

Navnet er måske en smule misvisende. Med Visma Time kan I nemlig registrere og godkende mere end arbejdstid – eksempelvis kørsel, diæter og private udlæg. Så slip for krøllede kvitteringer og tidsrøvende arbejdsgange med den intuitive, digitale løsning.

registrer private udlæg

Visma Time på 24 sekunder

En medarbejder fra Aarhus skal til kundemøde i København. Hun er af sted fra klokken 7.00-18.00. Hun registrerer arbejdstiden i Visma Time appen, på kundens projekt, som automatisk noterer tre overarbejdstimer – disse sendes til godkendelse hos nærmeste leder. Den registrerede arbejdstid bliver også sendt automatisk til virksomhedens ERP-system, så den kan faktureres. Så er der også udlæg. På turen tanker hun bilen og køber en kop kaffe. De to udlæg sender medarbejderen helt enkelt til godkendelse via appen. Og kørslen? Den registreres automatisk via GPS og sendes til godkendelse. Sværere behøver det ikke være.

Her har alle råd til gode råd

Det er spild af tid at vælge det forkerte tidsregistreringssystem. Derfor har vi skrevet en kort guide, hvor du får vores seks bedste råd til at vælge rigtigt første gang.  

6 råd til at vælge det rigtige system

Vi laver ikke reglerne, men vi følger dem altid

Datasikkerhed bliver vigtigere og vigtigere. Derfor har vi førende certificeringer og politiker, som sikrer, at jeres data er i trygge hænder. 24/7.

Se, hvordan vi passer på jeres data

data compliant

Gør det let at godkende

Man kan sagtens arbejde hjemme fra sofaen. Med Visma Time-appen er det let at godkende medarbejderes registreringer – uanset om det er tid, overarbejde, kørsel eller diæter – og sende det videre til Visma Løn.

Der er ingen tid at spilde. Enig?

I har sikkert en masse spørgsmål. Dem vil vores specialister meget gerne svare på. Udfyld felterne, og tag første skridt mod en smartere og mere effektiv tidsregistrering.

Vil du videre?

Vi er klar til at hjælpe dig

Når du udfylder formularen, accepterer du, at Visma kun bruger dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data her.

Ring til os

88 97 97 97

Send os en e-mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud