Outsourcing af løn­­administration giver større overskud

Ønsker I større sikkerhed og fleksibilitet? Ved at outsource jeres løn til vores dygtige lønkonsulenter sikrer I korrekt løn til jeres medarbejdere, samtidig med at I effektiviserer jeres arbejdsgange.

Tal med en lønspecialist

Lønadministration med Visma Enterprise

Hvorfor outsourcer andre deres lønadministration? 

Det er der mange gode grunde til. Igen og igen hører vi, at det er sårbart at køre lønnen internt. For hvad gør du, når din lønbogholder er ramt af sygdom? Eller siger op? Løn er en del af virksomhedens kerneforretning, og den skal der være styr på - trods en travl hverdag.

Lønadministration er heller ikke et område, der driver vækst eller udvikling af din forretning. Tværtimod. Det bliver ofte en tidskrævende proces, som bremser innovation og vækstplaner. Lad os klare det sure - men vigtige - arbejde, så I kan fokusere på forretningens udvikling.

Outsourcing af løn gør det nemt at skalere din forretning

Der er oplagte ressourcer at spare ved at tage et kig på lønadministrationen. Og det kompetente lønbureau minimerer risikoen for fejl - det gavner medarbejdere og bundlinjen. Der er mange fordele ved at slippe nogle administrative opgaver, da det giver fleksibilitet til din økonomifunktion. 

Ja, der kan være mange gode grunde til at outsource din lønadministration – og dem vil vi gerne tale med dig om.

Tal med en ekspert

Outsourcing af din lønadministration sparer ressourcer

Er I gør-det-selv-typerne? 

For nogle virksomheder er det optimalt at holde lønadministrationen internt. For andre er det sårbart. Se videoen med Kristina og find ud af, hvilken løsning, der er bedst for jer.

Er outsourcing ikke løsningen, kan du læse mere om vores professionelle lønsystem, Visma Løn, her

Gør som 300 andre virksomheder: lad vores dygtige lønkonsulenter køre din løn

Derfor er vi jeres sikre valg som lønbureau

Mange påstår, de kan lave løn i alle systemer. Det vil vi ikke. Vores mere end 30 dygtige lønkonsulenter arbejder kun i vores egne systemer. De kender alle regler og lovgivning samt en masse smarte smutveje. De sikrer, at dine særlige behov bliver løst. Altid. Og hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at skrive eller ringe. Vores dygtige lønkonsulenter leverer effektiv lønadministration og står altid klar med råd og vejledning.

Mød os her

Vores lønadministration står altid til rådighed.

Få et lønbureau, du kan stole på

Outsourcing af lønadministration er en tillidssag. Derfor får du med os som lønbureau en fast kontaktperson, som du kan sparre med omkring jeres lønbehandling. Og apropos kontaktperson; din virksomhed skal udpege en kontaktperson i organisationen, som er ansvarlig for at levere de nødvendige input til os omkring jeres forretning, f.eks. kørsel, pension, ferie og lokalaftaler. På den måde sikrer vi et tæt samarbejde og en korrekt lønbehandling. Måned efter måned.

Outsourcing af løn sparer vigtige ressourcer

Med os kan du altid få fat på dit lønbureau

Andre steder skal man betale ekstra for personlig service. Det forstår vi ikke. Når du outsourcer din lønadministration til os, må du ringe og skrive til os lige så ofte, du vil. Med vores serviceabonnementer tilbyder vi forskellige grader af service, så du for eksempel også kan få mulighed for at komme foran i køen på telefonen og på supportsager med ‘fast track’. 

Læs mere om vores serviceabonnementer her

Vi er et lønbureau der er til at få fat på.

Størrelsen betyder ingenting

Vi håndterer lønadministrationen for både små og store virksomheder. Én kunde ønsker 5 lønsedler, mens en anden har brug for 3.000. Hvor mange skal vi lave for jer?

Gør som 300 andre virksomheder – lad os lave jeres løn

Effektiv lønadministration hos de bedste - det betaler sig

Nogle håndterer deres lønadministration et par dage om måneden. Vores lønkonsulenter laver ikke andet, og det kan ses på effektiviteten. Med os som samarbejdspartner får du et lønbureau, der forstår, at løn er en del af din kerneforretning. Vores lønkonsulenter når hver især 1.500 lønsedler om måneden. Det bliver altså til virkelig mange lønsedler alle konsulenterne imellem hver måned. Det gør os ret stolte – og gør vores kunder og deres medarbejdere meget glade.

Outsourcing af løn beskytter dig mod sygdom i din lønadministration

Sådan fungerer outsourcing af lønadministration

Få ro i maven med et trofast lønbureau

Det er lettere at samarbejde med mennesker, man kender. Derfor får du en fast kontaktperson, som altid håndterer din virksomheds lønadministration. Men hvad så, hvis din kontaktperson bliver syg? Bare rolig. Din kontaktperson er en del af et fast team, som har kendskab til din virksomheds lønadministration, og som kender dine ønsker og behov. Der er derfor altid en lønkonsulent med indsigt og erfaring, som kan træde til.

Du kan roligt vælge outsourcing af løn hos os

Send dine kollegaer videre til os

Du kender det helt sikkert godt. Dine kollegaer har spørgsmål til lønsedlen. Det kan være en tidsrøver. Derfor har vi gjort det muligt for dine medarbejdere at skrive og ringe til os. Så tager vi os af de mange spørgsmål, så I kan bruge tiden på vigtigere opgaver.

Vi er et lønbureau som du altid kan regne med

Slip for at følge med i ny lovgivning

Lønadministration kræver ikke bare at forstå løn. I de seneste år er der kommet ny lovgivning om bl.a. ferie, skat og barsel. Det ændrer administrationsarbejdet og kan skabe usikkerhed om, hvorvidt man nu lønnen rigtigt. Når I outsourcer lønadministrationen til os, vælger I et lønbureau som jævnligt får juridisk rådgivning. Vi sørger for at uddanne og opdatere vores lønkonsulenter, så I slipper for at halse efter ny lovgivning – og I får 100% sikkerhed og ro i maven.

Lad dit lønbureau klarer lønnen for dig

Vi klarer lønadministrationen - også i Norge og Sverige

Lønadministration er kompleks disciplin. Det gælder også i Norge og Sverige. Flere af vores kunder har valgt outsourcing af løn hos os, netop fordi vi kører løn på tværs af landegrænser. Med os som lønbureau slipper du for at skulle holde styr på nationale deadlines og lovgivning omkring barsel, feriepenge, fravær, skat m.m. Den klarer vi!

Med outsourcing af løn til os, vil dine medarbejdere aldrig have fejl i deres løn

Download guide

5 gode grunde til outsourcing af lønadministration

Er du i tvivl, om I bør outsource jeres HR- og lønadmistration? Det forstår vi godt, for det kan føles som et kontroltab. Følelsen bliver dog mere end opvejet af de mange fordele for din procesoptimering og økonomistyring. Det kan du blive klogere på i vores guide, hvor vi præsenterer 5 af de bedste grunde til outsourcing af lønnen.

Få de 5 gode grunde i denne guide

Dine data er guld, så vi gør alt for at passe på dem

Du kan være helt rolig. Vi håndterer løn- og HR-data for flere af landets største virksomheder – og vi kan også hjælpe dig. Helt sikkert.

CPR-nummer, lønniveau og sygdomme. Og meget mere. Arbejdet med data er en enorm tillidssag. Derfor er vores lønsystem dækket af førende internationale sikkerhedscertifikater, som er din garanti for, at vi håndterer dine data korrekt og sikkert i skyen.

Læs mere om vores IT-sikkerhed

Din løndata er i sikkerhed, når du udbetaler løn med Visma Løn

Kontakt os

Overvejer jeres forretning at outsource jeres lønadministration? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan I styrker jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud