Få Visma Løn som lønsystem

Det betaler sig at vælge rigtigt.

Visma Løn lønsystem er udviklet af førende specialister til store og mellemstore virksomheder. Resultatet er et skalerbart lønsystem tilpasset dine behov, der forenkler jeres arbejde og sparer tid.

Book en demo     Kom i gang

 

My Visma logo 

Visma Løn er en del af My Visma universet.
Bliv klogere på My Visma

Personer går og taler om Visma Løn lønsystemet Mand kigger på lønsystem Mand sidder i sofa

Få et skalerbart online lønsystem, der følger med, når du vækster din forretning

Effektivisér arbejdsgange med et lønsystem, der sikrer integrationer mellem IT-systemer

Gør som 1.300 ambitiøse virksomheder, der laver løn med Visma Løn lønsystem

Vi vil gerne snakke om Visma Løns funktioner, men vi vil hellere tale om dine behov

Lær vores lønsystem bedre at kende

Visma løn er markedets bedste online lønsystem til store og mellemstore virksomheder

Hvilket lønsystem skal du vælge?

Vi ved, det kan være svært at vælge det bedste lønsystem. Man skulle tro, at alle lønsystemer kan det samme, men sådan er det ikke. Løn er ikke bare løn, og der er stor forskel på funktionalitet fra lønsystem til lønsystem.Visma Løn sikrer brugervenligheden og er lavet til at imødekomme krævende behov. Og så er det bygget til at spare dig værdifulde ressourcer.

Men, indrømmet, vores lønprogram er ikke det billigste. Fordi vi går op i at udbetale løn ordentligt og uden fejl.

Personer taler om deres behov til nyt lønsystem

Hvorfor vælge Visma Løn som lønsystem?

Når du vælger dit lønsystem, så er det vigtigt at skabe dig overblik over alle de funktioner, du har brug for, når dine bogholdere laver løn. Vi har sørget for, at Visma Løn er tilpasset til store og mellemstore virksomheder, og det vil derfor kunne følge jeres vækstambitioner. Hvis I får vokseværk, er I med Visma løn garanteret, at I aldrig vokser jer ud af jeres lønprogram.

Med Visma Løn har du en indbygget og sikker integration til My Visma suiten. Det betyder, at dine løn- og HR-systemer bliver bundet sammen, og du sikkert kan fjerne hænderne fra styret. Alt du skal bruge er dine medarbejderes stamoplysninger, og så klarer lønsystemet resten. Dette minimerer fejl på tværs af dine IT-systemer.

Personer taler om at Visma løn er et lønsystem som er udviklet af førende specialister

Her får du altid hjælp

Som kunde hos Visma Enterprise får du meget mere end et effektivt og brugervenligt lønsystem. Du får hjælp. Der sidder altid en dygtig lønkonsulent klar til at hjælpe dig godt videre. Din virksomhed bliver også en del af vores kundeforum. Her finder I tips & trick, vejledninger, artikler og – ikke mindst – en lang række fagfolk, som er fantastiske til at sparre med om, hvordan lønnen gøres ordentligt.

Bliv klogere på vores serviceabonnementer

Mand sidder og kigger på lønsystemet med alle de vigtigste funktioner

Ikke et lønsystem for nybegyndere

Arbejdet med at udbetale løn er komplekst. Det ved vi alt om. Vi ved også, at du skal være erfaren for at skabe succes med vores lønsystem. For Visma Løn er udviklet til den øvede bogholder, der har behov for et lønprogram med mange funktioner, og som kan løse særlige udfordringer. Er det dig?

En guide til 10 råd til at skifte dit lønsystem

Download guide

Få råd til at skifte lønsystem

Vi har set det mange gange før. Virksomheder ønsker at skifte til et nyt og bedre lønsystem, men de får det ikke gjort. Hvorfor? Fordi processen virker usikker, og de mister overblikket over de mange muligheder.

Hvis du har det på samme måde, bør du hente vores 10 råd til at skifte lønsystem. Her får du konkrete svar, så I kan implementere et nyt lønsystem uden at betale dyre lærepenge.

Hent guide med 10 gode råd

Lad robotterne lave robotarbejde

Der er sket meget i de seneste år. Robotterne kommer, som man siger, og nu kan meget manuelt arbejde automatiseres. Det sparer jer både tid og penge. Men mange opgaver ved at udbetale løn er stadig de samme. Der skal holdes styr på løndata, bogføring, pension, fast- og timelønnede, beregning af ferie, indberetninger, overførsler og meget andet. Fingrene skal derfor stadig danse på tastaturet, når medarbejderne skal modtage deres lønsedler. Og godt for det, for så er I i kontrol. I skal bare sikre, at I har et lønsystem, der fjerner unødvendige manuelle lønprocesser.

Mand cykler. Automatisér lønkørslen med et online lønsystem Person kigger på lønsystem på telefonen

I kan outsource jeres bekymringer til os

Det kan være usikkert at køre lønnen internt - selv med det perfekte lønsystem. For hvad gør I, når jeres bogholder er syg eller stopper? På vores kontorer sidder mere end 30 lønspecialister, der laver løn for omkring 300 virksomheder. De kan også hjælpe jer med at sikre, at bogføringen stemmer, og at lønsedlerne finder vej til medarbejdernes Mit.dk eller e-boks.

Slip for bekymringer nu

Vælg Visma Løn lønsystem eller outsource jeres løn til os Person kigger på digitalt lønsystem på computeren

Dine medarbejdere skal have løn. Skal de også have en lettere arbejdsdag med My Visma? 

HR-løsninger

Én app til alle dele af arbejdslivet

Med My Visma appen får du og dine kollegaer en lettere arbejdsdag. Helt enkelt. Eksempelvis kan medarbejdere registrere ferie og oprette udlæg – og ledere kan let godkende eller afvise fravær.

Se, hvorfor du ikke kan undvære appen

My Visma logo

Med My Visma taler vores løsninger sammen. Hvad skulle de ellers gøre?

Visma Løn er en del af My Visma suiten, hvor I kan sammensætte lige præcis de løsninger, I har brug for til at understøtte jeres vækstmål. Vores lønsystem er kernen, og der er naturligvis sikker integration mellem alle løsningerne. Med My Visma får du et sikkert og effektivt udgangspunkt for en bedre arbejdsdag.

Se, hvad My Visma kan for jer

Personer taler om at Visma Løn lønsystem er udgangspunktet for My Visma

3 gode måder at komme videre

Flere virksomheder har valgt Visma Løn lønsystem

Mød vores glade kunder

Til dig, der vil holde dig opdateret

Hvad siger du til at blive opdateret med seneste lovgivning, nye løsninger og tips & tricks, der gør hverdagen nemmere med dit lønsystem? Hvis du siger ja tak – og selvfølgelig gør du det – bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Visma Insights

Er du allerede kunde? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for kunder.

Tilmeld dig Visma Insights og få det bedste ud af dit lønsystem

Dine data er guld, så vi gør alt for at passe på dem

Du kan være helt rolig. Vi håndterer løn- og HR-data for flere af landets største virksomheder – og vi kan også hjælpe dig. Helt sikkert.

CPR-nummer, lønniveau og sygdomme. Og meget mere. Arbejdet med data er en enorm tillidssag. Derfor er vores lønsystem dækket af førende internationale sikkerhedscertifikater, som er din garanti for, at vi håndterer dine data korrekt og sikkert i skyen.

Læs mere om vores IT-sikkerhed

Din løndata er i sikkerhed, når du udbetaler løn med Visma Løn

Digitalisér eller dø

Det lyder voldsomt, men den er god nok – i langt de fleste brancher. Virksomheder bør digitalisere deres administration for at løse nutidens og fremtidens udfordringer. Derfor bygger vi vores løsninger med den nyeste og bedste teknologi, fx AI og robotteknologi, så du opnår den optimale administration og de største forretningsfordele.

Læs om vores teknologier

Mand til online møde. Valget af et solidt lønsystem er en afgørende del af digitaliseringsprocessen

Vil I have et lønsystem, der følger jeres behov?

Det er en stor beslutning at skifte lønsystem. For arbejdet er komplekst, men samtidig skal vi ikke gøre det sværere, end det er. Skal vi kigge på, hvordan vi kan hjælpe jer?

Ta’ første skridt mod en lettere hverdag

Mand kigger på computer og får vejledning af dygtige løneksperter til valg af lønsystem

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om Visma Løn? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vores lønløsning styrker jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud