Få Visma Løn som lønsystem

Det betaler sig at vælge rigtigt

Visma Løn er udviklet af førende specialister, der ved, at virksomheder er forskellige. Resultatet er en skalerbar løsning tilpasset dine behov, der forenkler og effektiviserer jeres arbejde.

Book en demo     Kom i gang

Visma Løn er en del af My Visma universet.
Bliv klogere på My Visma

Få en skalerbar løsning, der følger med, når du vækster din forretning

Effektiviser arbejdsgange med sikre integrationer mellem systemer

Gør som 1.500 ambitiøse virksomheder, der laver løn med os

Vi vil gerne snakke features, men vi vil hellere tale om dine behov

Lær os bedre at kende

Skræddersyet lønsystem

Gør det ordentligt

Vi ved, det kan være svært at vælge et lønsystem. For på overfladen kan alle løsninger det samme. Men du skal ikke kradse meget, før du bliver klogere. Vores løsninger er bygget til at imødekomme dine krævende behov. Og så er den bygget til at fungere. Men, indrømmet, vores løsning er ikke det billigste. Fordi vi gør det ordentligt.

lønsystem behov

Her får du altid hjælp

Som kunde hos Visma Enterprise får du meget mere end effektive og brugervenlige løsninger. Du får hjælp. Der sidder altid en dygtig lønkonsulent klar til at hjælpe dig godt videre, ligesom din virksomhed bliver en del af vores kundeforum, hvor I finder tips & trick, vejledninger, artikler og – ikke mindst – en lang række andre fagfolk, som er fantastiske til at sparre med hinanden.

Bliv klogere på vores serviceabonnementer

Brugervenligt lønsystem

Ikke for nybegyndere

Arbejdet med løn er komplekst. Det ved vi alt om. Vi ved også, at du skal være erfaren for at skabe succes med vores lønløsning. For Visma Løn er udviklet til den øvede lønbogholder, der har behov for en løsning, der kan løse særlige udfordringer. Er det dig?

Outsource administrationen af løn

Download whitepaper

Få råd til at skifte lønsystem

Vi har set det mange gange før. Virksomheder ønsker at skifte til et nyt og bedre lønsystem, men de får det ikke gjort. Hvorfor? Fordi processen virker usikker og bøvlet. Hvis du har det på samme måde, bør du hente vores 10 råd til at skifte lønsystem. Her får du konkrete svar, så I kan implementere et nyt lønsystem uden at betale dyre lærepenge. 

Hent whitepaper med 10 gode råd

Lad robotterne lave robotarbejde

Der er sket meget i de seneste år. Robotterne kommer, som man siger, så nu kan meget manuelt arbejde automatiseres. Det sparer jer både tid og penge, men mange opgaver er stadig de samme. Fingrene skal derfor stadig danse på tastaturet. Og godt for det, for så er I i kontrol over lønkørslen.

I kan outsource jeres bekymringer til os

Det kan være usikkert at køre jeres lønadministration internt. For hvad gør I, når bogholderen er syg eller stopper? På vores kontorer sidder mere end 30 lønspecialister, der laver løn for omkring 300 virksomheder. De kan også hjælpe jer. 

Slip for bekymringer nu

Dine medarbejdere skal have løn. Skal de også have en lettere arbejdsdag med My Visma? 

HR-løsninger

Én app til alle dele af arbejdslivet

Med My Visma appen får du og dine kollegaer en lettere arbejdsdag. Helt enkelt. Eksempelvis kan medarbejdere registrere ferie og oprette udlæg – og ledere kan let godkende eller afvise fravær.

Se, hvorfor du ikke kan undvære appen

My Visma logo

Med My Visma taler vores løsninger sammen. Hvad skulle de ellers gøre?

My Visma er en suite, hvor I kan sammensætte lige præcis de løsninger, I har brug for til at understøtte jeres vækstmål. Der er naturligvis sikker integration mellem løsningerne, så My Visma giver dig et sikkert og effektivt udgangspunkt for en bedre arbejdsdag.

Se, hvad My Visma kan for jer

medarbejderadministration

3 gode måder at komme videre

Mød vores glade kunder

Nogle siger, administration er kedeligt. Vi siger, det er afgørende for din virksomheds vækst.

Få hjælp af mere end 165 specialister

Til dig, der vil kunne mere

Hvad siger du til at blive opdateret med seneste lovgivning, nye løsninger og tips & tricks, der gør hverdagen nemmere? Hvis du siger ja tak – og selvfølgelig gør du det – bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Visma Insights

Er du allerede kunde? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for kunder.

Administration er et spørgsmål om vækst

Alt for mange virksomheders vækstmål bliver bremset af gamle systemer og manuelt arbejde. Det holder ikke. Derfor udvikler vi løsninger, der automatiserer arbejdsgange, så du og dine kollegaer kan bruge tiden smartere. Hvordan lyder det?

Få en smartere administration med os

Dine data er guld, så vi gør alt for at passe på dem

CPR-nummer, lønniveau og sygdomme. Og meget mere. Arbejdet med data er en enorm tillidssag. Derfor har vi førende internationale sikkerhedscertifikater, som er din garanti for, at vi håndterer dine data korrekt og sikkert i skyen.

Læs mere om vores IT-sikkerhed

lønkørsel it-sikkerhed

Vores compliance er din sikkerhed

Du kan være helt rolig. Vi håndterer løn- og HR-data for flere af landets største virksomheder – og vi kan også hjælpe dig. Helt sikkert.

Bliv klogere på vores compliance

compliance hr data

Digitalisér eller dø

Det lyder voldsomt, men den er god nok – i langt de fleste brancher. Virksomheder bør digitalisere deres administration for at løse nutidens og fremtidens udfordringer. Derfor bygger vi vores løsninger med den nyeste og bedste teknologi, fx AI og robotteknologi, så du opnår den optimale administration og de største forretningsfordele.

Læs om vores teknologier

digitaliseringsproces

Vil I have en lønløsning, der følger jeres behov? 

Det er en stor beslutning at skifte lønsystem. For arbejdet er komplekst, men samtidig skal vi ikke gøre det sværere, end det er. Skal vi kigge på, hvordan vi kan hjælpe jer?

Ta’ første skridt mod en lettere hverdag

Vil du videre?

Vi er klar til at hjælpe dig

Når du udfylder formularen, accepterer du, at Visma kun bruger dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data her.

Ring til os

88 97 97 97

Send os en e-mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud