På forkant med trivselsmåling i Visma Engage

Få indsigt i de ansattes trivsel uden at bruge en masse tid. Visma Engage er en medarbejdertilfredshedsundersøgelse, der skaber glade medarbejdere.

Organisationer, der arbejder for højere medarbejdertilfredshed, præsterer op til 400% bedre

Alligevel er det kun hver tredje virksomhed, der vælger at investere i en medarbejdertilfredshedsundersøgelse.

Sådan behøver det ikke at være! Vi ved, at HR-ansvarlige har begrænset tid til rådighed. Derfor kan vi tilbyde en hurtigere, nemmere og mere effektiv vej til at få indsigt i dine medarbejderes trivsel og motivation. Visma Engage er en medarbejdertilfredshedsundersøgelse, som fokuserer på resultater, konkrete løsningsforslag og udvikling af medarbejdere.

Visma Engage er en løsningsorienteret medarbejdertilfredshedsundersøgelse

Regelmæssige trivselsmålinger gør arbejdet meningsfuldt

Intet erstatter 1:1 møder, men når det kommer til at identificere tværorganisatoriske problemer i dit arbejdsmiljø, tager det for lang tid. Og nogle gange vil medarbejderen gerne være anonym, så de trygt kan fortælle, hvad der kan forbedre deres engagement og tilfredshed. Her kan frekvensen for medarbejdertilfredshedsundersøgelser spille en afgørende rolle.

Regelmæssige trivselsmålinger gør arbejdet meningsfuldt

En intelligent trivselsmåling

En årlig medarbejdertilfredshedsundersøgelse, er ikke nok til at skabe forandring. Når I evaluerer medarbejdertilfredsheden, kan det allerede være for sent. Med afsæt i NLP (Natural Language Processing) fortolker Visma Engage betydningen af ​​medarbejdernes svar. Den detaljerede sproganalyse gør, at du med sikkerhed får indsigt i medarbejdernes ideer, tanker og følelser. Med den feedback kan ledelsen handle hurtigt og gennemføre opgaver, der øger motivation og tilfredshed på arbejdspladsen.

Medarbejdertilfredshedsundersøgelsen der sikrer motivation på arbejdspladsen

Trivsel handler om andet end løn

Målrettet trivselsmåling kræver meget mere end kun at fokusere på løn og forfremmelse.. Det kræver, at ledelsen stiller de rigtige spørgsmål. Visma Engage indeholder en række standardspørgsmål som sikrer, at I kommer hele vejen rundt. 

Medarbejdertilfredshedsundersøgelser skaber en win-win situation, da både medarbejdere og ledelse gavner af tilfredse kollegaer på arbejdspladsen.

Trivsel og medarbejdertilfredshed handler om andet end løn

Tilfredse medarbejdere skaber resultater

Det kan ses på bundlinjen, når virksomheder gør en forskel for medarbejdertilfredsheden. Og er det egentlig så underligt, at tilfredse medarbejdere skaber bedre resultater? Det har altid - og er fortsat - bare sjovere at arbejde for en ledelse, der prioriterer at skabe et godt arbejdsmiljø og tilfredse kollegaer.

En jævnlig trivselsmåling er vejen frem. Det giver nemlig ledelsen kontakt med medarbejderne og indflydelse på, hvordan de bedste kan udvikle arbejdsmiljøet.

Medarbejdertilfredshed skaber resultater på bundlinjen

En trivselsmåling der giver hurtige resultater

Du får hurtig feedback på vigtige emner såsom inklusion og hybridarbejde. Afdæk hvad du vil med målingen og vælg den relevante medarbejderundersøgelse, få øjeblikkelig indsigt og træf beslutninger om hvilke skridt, der skal tages for at forbedre din medarbejdertilfredshed. Send din første undersøgelse på kun 15 minutter sådan her:

Trin 1

Vælg en undersøgelse

  • check Over 20 skabeloner med forskellige nøgletemaer og spørgsmål

  • check Vælg mellem mere end 20 spørgsmålspakker inden for hvert tema. Alle spørgsmål er udvalgt med afsæt i relevante emner, der undersøger alt fra motivation og trivsel på arbejdspladsen til medarbejderinddragelse og engagement på kontoret.

Spørgsmål: "Kan jeg tilpasse undersøgelsen?"

Svar: Du kan tilføje dine egne spørgsmål til vores avancerede skabeloner for at tilpasse undersøgelsens til din virksomhed, så dine medarbejde kan svare på emner, du vil måle på.

Brug dine ressourcer klogt og maks ud på din medarbejdertilfredshed

Trin 2

Få værdifuld viden om dine medarbejdere, som du kan måle og handle på

Du får en undersøgelse af din arbejdsplads, der er direkte nedbrydelig og baseret på spørgsmål og fritekstsvar.

Spørgsmål: "Hvad gør jeg, hvis jeg vil dele resultaterne af undersøgelsen med min ledelse?"

Svar: Du kan dele resultaterne af dine undersøgelser med alle i din organisation ved hjælp af et tidsbegrænset sikkert link.

Brug resultaterne til at forbedre arbejdsmiljøet

Trin 3

Kend dit næste skridt - Hvad skal gennemføres?

Nogle gange er det svært at vide, hvor man skal fokusere, og hvad der skal gennemføres på arbejdspladsen. Derfor giver Visma Engage dig et resumé og forslag til dine næste skridt baseret på indsendte resultater, feedback og fritekstsvar.

Undersøg dine medarbejdertilfredshed med jævne mellemrum

Artikler der hjælper dig videre med din medarbejdertilfredshed

7 spørgsmål I bør overveje

Hvornår vender livet på arbejde tilbage til normalen igen? Det er nemt at lade sig rive med af ønsket om en hverdag på arbejdspladsen, der ligner den, vi havde før corona. Men er det overhovedet muligt efter en global pandemi?

Få svar på spørgsmålene

Corona har skabt muligheder for din medarbejdertilfredshed

Balancen mellem arbejde og privatliv ved hybridarbejde

Hybridarbejde er kommet for at blive. Det skaber muligheder og udfordringer for din ledelse. Der er derfor behov for undersøgelser, som kan give indsigt i dine medarbejdere mentale helbred på distancen.

Få styr på balancen her

Medarbejdertilfredshedsundersøgelser kan hjælpe med at få indsigt i din organisation

Den komplette guide til medarbejdertilfredshedsundersøgelser

Download guiden

Den komplette guide til medarbejdertrivsel

Alt hvad du behøver at vide om trivsel, og hvordan man måler den ved hjælp af undersøgelser.

Hent guiden her

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om Visma Engage? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan I styrker jeres forretning med en løsning, der skaber glade medarbejdere.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Ring til os

88 97 97 97

Find en medarbejder

Tjek os ud