Digitalisér løn- og HR-processer i jeres tempo

Alle taler om digitalisering. Med god grund. Se, hvordan vi kan hjælpe jer.

Skab store fremskridt med små skridt

Snakken om digitalisering kan lyde revolutionær. Ja, man kan få fornemmelsen af, at alt skal ændres på én gang. Sådan ser vi det ikke. Vores erfaring er, at virksomheder bør følge deres eget tempo. Så begynd med de manuelle opgaver, det giver mest mening at forbedre med digitale løsninger – og byg på, når I er klar til næste omgang.

Få hjælp til at skabe digitale fremskridt

Fra Aaaargh til Ahhhhh

Måske synes I, digitalisering lyder besværligt. For hvorfor ændre på dét, I har gjort i årevis? Vi forstår bekymringen. Digitalisering af manuelle processer betyder nemlig nye måder at gøre tingene på. Og godt for det. Resultatet er en enklere og mere effektiv arbejdsdag. Ahhhhh, det bliver I glade for – ligesom vores mere end 1300 kunder er det.

digitalisering af arbejdsprocesser

“Digitalisering er enkelt: Det handler om at gøre ting på nye og bedre måder. Om at få en lettere arbejdsdag. Hvis det er interessant for jer, vil vi gerne hjælpe.”

Anders René Andersen
Managing Director, Visma Enterprise A/S 

hr digitalt

Tre vanedannende fordele

Der er mange fordele ved at få software til at lave det meste af ens arbejde.
Her er tre af dem, vores mange glade kunder ikke kan undvære.

Mere sikkerhed

Mennesker er fantastiske. Men mennesker laver fejl. Ved at automatisere meget af jeres administrationsarbejde, reducerer I risikoen for manuelle fejl.

Mere overskud

Når I digitaliserer arbejdet, bliver langt de fleste opgaver løst automatisk. I skal derfor ikke huske og holde styr på 1000 ting – det klarer systemerne for jer.

Mere tid

Det giver næsten sig selv. Når der er mindre manuelt arbejde, er der mere tid til opgaver, der kan hjælpe jeres forretning og kollegaer bedst muligt.

Gør som I plejer på nye måder

Der bliver talt meget om robotteknologi. Om AI, BI og andre fancy forkortelser. Teknologien er nødvendig, men aldrig slutmålet. Teknologien er et værktøj til at nå jeres forretningsmæssige fordele – fx større sikkerhed, øget tryghed, mere effektive processer – ved at digitalisere manuelt arbejde.

optimer lønproces

Hvad har Volvo, Sydbank og Bone’s til fælles?

De digitaliserer deres forretning sammen med os – ligesom 1300 andre virksomheder også gør. Det er en stor tillid, som vi er ret stolte af.

Digitalisering handler om mennesker

Det burde være en selvfølge, men desværre er det let at glemme; digitalisering er til for mennesker – ikke omvendt. Så hvilke arbejdsopgaver tynger jer? Hvor er der brug for hjælp? Måske trænger den manuelle lønadministration til et digitalt løft. Eller den gammeldags tidsregistrering. Det kan også være, I ønsker at optimere arbejdet med HR. Mulighederne er mange. 

lønprogram til virksomheder

Her får I hjælp af mere end 180 specialister, som styrker danske virksomheders evne til at løse løn- og HR-administration med digitale løsninger. Skal vi komme i gang?

Mød os her

Skab succes med change management 

Ny, smart software gør en forskel for mennesker … der bruger den. Så hvordan sikrer I, at jeres kollegaer tager godt imod nye systemer, arbejdsgange og vaner? Svaret er at tage change management alvorligt. Ny teknologi gør det ikke alene.

Kontakt os – og få hjælp til skabe forandringer

implementering af nye systemer

Elsker I dobbeltarbejde? 

Det er spild af tid og penge at lave den samme opgave flere gange. Derfor taler vores softwareløsninger sammen med stærke integrationer. Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe med at styrke jeres administration og forretning? Udfyld felterne,  så hører du fra os.

Kontakt os

Er du nysgerrig på vores løsninger? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi tilpasser vores løsninger for at styrke jeres forretning.

Drejer din henvendelse sig om support, kan du finde mere info her

Ring til os

88 97 97 97

Send os en mail

info@vismaenterprise.dk

Find en medarbejder

Tjek os ud